fbpx
bærekraft

Det er håp for klimaoptimister – S3E93

Kloden vår lever på kreditt, men det er fortsatt håp. Det mener i alle fall den tidligere reklameguruen, Petter Gulli, som nå vier tiden sin til å redde verden. Jeg møtte Petter rett før boken «Håp – En praktisk guide for klimaoptimister» ble lansert.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

Fra reklame til klima

Gjesten min i dag hater content marketing. Selv om han egentlig ikke mener det. Og mens han tidligere elsket reklame, så hater han det i dag. På en måte. Petter Gulli har nemlig jobbet i over 30 år med reklame og markedsføring, eller turboen på forbrukermaskineriet som han selv kaller det, men i 2019 forlot han bransjen for å jobbe med å få ned ditt og mitt forbruk. For å redde verden.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Terningkast 5 i Dagbladet

I 2019 startet Petter Gulli selskapet 12 Years hvor han jobber for å få folk flest engasjert i det grønne skiftet. Foruten å være strategisk rådgiver i 12 Years, er han styremedlem i Verdens Naturfond, mentor for Young Sustainable Impact og fersk forfatter av boken «Håp – En praktisk guide for klimaoptimister».

Aktuelle lenker fra episoden

 

Episodens sponsor: