fbpx
annonsørrapporten

Den store annonsørrappporten for 2020 – S4E144

Jeg besøkte Fagdirektør Håvard Bakken i Annonsørforeningen, for å snakke om den store annonsørrapporten for 2020, som nylig ble publisert.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Den store annonsørrapporten for 2020

Nå skal det handle om annonser og annonsører. Og i den anledning skal det handle om Den Store Annonsørrapporten til ANFO – Annonsørforeningen.

ANFO er en interesseorganisasjon for norske annonsører og markedsførere. Vi liker å si at vi er markedsførerens beste venn og hjelper med stort og smått en markedsfører er opptatt av.

Den Store annonsørrapporten kommer ut hvert år, og er ANFO sin studie som ser nærmere på virkemidler, utfordringer, utviklingstrekk og prioriteringer hos norske annonsører. Rapporten oppleves som fasit for hele bransjen, og blir hyppig referert og debattert blant medier, annonsører, mediebyråer, reklamebyråer og martech-selskaper. 

Og for å diskutere årets utgave av den store annonsørrapporten, har jeg tatt meg en tur innom ANFO, for å slå av en prat med ANFOs Fagdirektør, Håvard Bakken. Håvard har blant annet bakgrunn fra Egmont, Omnicom, Adbooker og Outdoor Media, og har jobbet i ANFO siden 2012.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker fra episoden

Episodens sponsorer