fbpx

Fikk du ikke med deg Expo 2010 i Shanghai, fortvil ikke - eventyret er nå på iPad

Den norske paviljongen på iPad

Fikk du ikke med deg Expo 2010 i Shanghai, fortvil ikke – eventyret er nå på iPad

Temaet til den norske paviljongen under Expo 2010 i Shanghai, Kina var «Powered by nature» og var et miljøvennlig prosjekt hvor alt som ble brukt til å bygge paviljongen også skulle enkelt demonteres, og igjenbrukes på en miljøvennlig måte. Alt er bygd i laminert tre for å illustrere Norges forhold til naturen – med fokus på våre fjorder, vår skog, våre fjell og vår nærhet til naturen i det store og hele.

Etter at Expo 2010 ble avsluttet i oktober i år ble alt materiale demontert og brukt i andre prosjekter. Enkelte maskiner gikk til et sykehus, mens alt treverk som ble brukt vil distribueres rundt til 15 forskjellige byer i Kina.

I juni i år skrev jeg på min gamle blogg – DigStil – om Norway Expo som iPhone app – og nå kan du oppleve Norges bidrag til verdensutstillingen på nytt – på din iPad. Et vakkert eventyr som har blitt enda vakrere, og som du bør få med deg!

Her er først en video fra den norske paviljongen


Paviljongen ble utmerket med flere priser på bakgrunn av design, logo, arkitektur og grafisk design – og iPad utgaven av paviljongen er ikke mindre vakker. Appen er utviklet av Melvær&Lien Ide-entrepenør og kan lastes ned gratis her.

Ta en kikk på iPad appen her