fbpx

Er du en av de 4 millioner iPad-eiere så er BeejiveIM for iPad en av de må-ha appene du bør kjøpe deg.

Den beste lynmeldingsklienten til iPad

Er du en av de 4 millioner iPad-eiere så er BeejiveIM for iPad en av de må-ha appene du bør kjøpe deg.

Jeg kjøpte BeeJiveIM til min iPad i juni – og ja – jeg synes 55 spenn faktisk er mye penger for å kunne chatte, men når alternativene kun er oppskalerte utgaver av iPhone IM’er som Nimbuzz etc, så kunne jeg ikke holde igjen (lenger)….. Når det er sagt, så er jo Beejive’n en drøm – visuelt og funksjonelt!

Støtten for IM klienter er bra stor (mangler Skype derimot), men med MSN, Facebook, Google Talk, Cisco Jabber, med flere, så dekker det 99% av de jeg må kunne chatte med

Les resten av artikkelen min her for hvorfor BeejiveIM er den beste lynmeldingsklienten til iPad