fbpx

De fleste har nettbrett og de fleste har iPad

Resultatet fra undersøkelsen om våre digitale innholdsvaner kan du lese her!

Tusen takk til alle 751 personer som deltok på årets undersøkelse som var i sin helhet basert på fjorårets undersøkelse. Det har ikke manglet på tilbakemeldinger på årets undersøkelse, og jeg skal ta til etterretning de forslag for endringer som har kommet inn. Blant annet er det mange av oss/dere som har skaffet dere mer enn ett nettbrett, samtidig har det kommet til flere nye enheter som dere savnet. Når det er sagt så er det fortsatt ingen tvil om hvilke tre produsenter som dominerer i dagens nettbrett-marked. Apple ruver fortsatt alene på toppen med nærmere 80 prosent av brukerne. Av de som IKKE har skaffet seg et nettbrett ennå er det derimot endringer på gang kan det se ut som, da «kun» halvparten av respondentene svarte at de skulle skaffe seg en iPad fra Apple.

infografikk-hanspetter-utsnittInfografikk i stedet for Powerpoint

Vanligvis har jeg produsert en Powerpoint-presentasjon basert på undersøkelsen, men denne gangen har jeg forsøkt meg på noe nytt. Jeg har fått laget til – via infogr.am – en aldri så liten (eller stor) infografikk som du kan se i sin helhet under i bloggposten, eller som du kan laste ned som PNG eller PDF fra lenkene under. I tillegg – for de mest interesserte – har jeg også lagt ut hele undersøkelsen i PDF-format for de som ønsker å gå mer i dybden på svarene som har kommet inn.

Det er kåret en vinner også – av et lekkert Bluetooth-headset. Vinneren er informert via epost.

Tusen takk igjen til alle som tok seg tid til å besvare undersøkelsen, og som sagt – en forbedret undersøkele vil komme neste gang – mot tampen av året vil jeg tro.

Digitale-innholdsvaner-Mai-2013-HansPetter

photo credit: umpcportal.com via photopin cc