fbpx

Apple og Android sine egne App butikker er ikke nok alene for å finne frem til de beste appsene.

Slik finner du de beste Appsene

Apple og Android sine egne App butikker er ikke nok alene for å finne frem til de beste appsene.

Med over 400,000 apps fra App Store, nærmere 5,000 apps for Windows Phone 7, nærmere 250,000 apps til Android og et økende antall apps for Symbian, Ovi og BlackBerry er det viktig å ha gode verktøy for å luke ut de beste appsene. Apple sin egen App Store er selvsagt veldig bra, men det er lett å miste oversikten når det finnes så mye å velge mellom, og da kan spesialiserte websider eller -apps gjøre søkene enklere for deg.

Her er en oversikt over 14 gode apps ressurser for din mobile enhet:

Jeg vet at det er MAAANGE andre websider og apps der «ute» som gjør det samme – mer eller mindre – så om jeg har utelatt noen for du ha meg unnskyldt.

Send meg gjerne en URL om det er noen som er helt unike som jeg bare MÅ oppdatere denne listen med, så skal jeg få gjort asap :)

Som de sier i uniten – ha en «appy day»