fbpx

Utvalgte apps til dine Apple enheter

DagensApp – Arkiv – Desember 2011

23. desember. Dagens App: Mac App Store – Real Racing 2

Hørt om Real Racing til iPhone og iPad? Har du et Apple-produkt er sannsynligheten stor. Nå har Real Racing 2 kommet til din Mac – og ikke bare det – du kan styre den med din iPhone/iPod i tillegg (Les her for mer info: https://firemint.com/2011/control-rr2mac-iphone-ipad/)

___________________________________

19. desember. Dagens App: App Store – Google Currents

Hørt om Flipboard eller Pulse? Google Currents er en tilsvarende app som gir deg ditt magasin – basert på hva du liker å lese, og hva du ønsker å følge med på. Med et lekkert grensesnitt og mulighet for offline-lesing – og med en utgave for iPad, iPhone & iPod – så burde dette kunne bli en favoritt-app for mange.
___________________________________
16. desember. Dagens App: Kinectimals for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th genera


Frida og Ida heter de to kattene som datteren min leker med, vasker, bader, spiller ball med og lærer hoppe-triks. Microsoft Kinectimals er et utrolig godt laget spill som går ut på å ta vare på en valgt katt – fra løveunger til geoparder. Et spill som mange unge og kanskje litt eldre også vil like.
___________________________________
14. desember. Dagens App: Path for iPhone, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi, and iPad 2 Wi-Fi + 3G on the iTunes App.
Path er ingen ny app, men den nye versjonen er en total «make over» som virkelig kan «bli noe». Mens mange har gått lei av alle unødvendige status oppdateringer og sjekk-inn’s på Facebook (og derfor kanskje gått over til G+) kan du bruke Path til å oppdatere dine nærmeste venner, familie og/eller kollegaer med hva du foretar deg, hvor du er, hva for musikk du hører på, dele bilder av ting du opplever osv. Hvis du vil, og føler at du må det, kan du også dele det ut av Path – til Twitter, Facebook, FourSquare og Tumblr.
13. desember. Dagens App: iDashboard for iPad on the iTunes App Store

iDashboard samler værmelding, klokke, kalenderen din, iTunes-biblioteket ditt, RSS feeds, samt Facebook- og Twitter-strømmen din i ett og samme dashboard på en lekker måte. Eneste jeg savner er radio i stedet for iTunes, evnt fritt valg mellom radio, iTunes, Spotify eller Wimp. Lekker app som er verdt å anbefale de som liker å ha iPaden på ved siden av seg når de er på jobb :)
___________________________________
09. desember. Dagens App: App Store – Dicto Word Puzzle Game
Først kom Wordfeud, og så kom Dicto. Fra norske Mottimotti og min gode venn Thomas Skavhellen kommer Dicto, som ikke bare gir deg muligheten til å spille med venner, men også mot deg selv – og med gode muligheter for deling med dine venner via sosiale nettverk som Facebook og Twitter – Gratis er den også, så hva venter du på!?
___________________________________
08. desember.Dagens App: Slow Shutter Cam for iPhone
Slow Shutter Cam er akkurat det – en foto-app til din iPhone som lar deg ta bilder med veldig kule effekter du ellers ville ha måtte bruke et speilreflekskamera til (mer eller mindre).
___________________________________
05. desember. Dagens App: Mac App Store – SystemPal
Bruk SystemApp til å se tilstanden til din MacBook – CPU, Minne, Vifte, Temperatur, med mer. Greit å bruke til å bla frigjøre litt minne, avslutte noen apps, etc for å få opp hastigheten på din maskin, og redusere vifte, CPU og temperatur.

___________________________________

02. desember. Dagens App: Mac App Store – GIFQuickMaker
Lage animerte GIF-bilder? Last ned GIFQuickMaker fra Mac App Store – helt gratis! En veldig enkel app, men den funger, og det uten at det koster deg noe.
___________________________________
01. desember. Dagens App: Cars 2 AppMATes for iPad on the iTunes App Store
AppMATes til iPad kombinerer det ekte med det virtuelle. Kjøp biler fra Cars2-filmen via Apple.no (https://store.apple.com/no/product/H6925B/A/disney-cars2-appmates) og plasser bilen over iPad-appen for å begynne å spille. Appen er gratis, mens bilene koster fra 129 kroner. Ungene (spesielt de mindre guttene) kommer til å digge det her. Last ned appen og spill av introduksjonsvideon for å bli overbevist du også.