fbpx

Dagens App – Arkiv – Januar 2012


27. januar. Dagens App: Vennebyen for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generati
Det er jo fredag, og da skal det jo være «barnas dag» hva gjelder mine app-forslag. «Vennebyen» eller «City of Friends» som spillet heter ute i det store utlandet er et flott spill for mindre barn, blottet for farlige og dødelige monstre. Her er det bare «kos, gøy & morsomt», og jeg må innrømme at jeg liker den polerte og blanke grafikken veldig godt. Spillet inneholder filmklipp fra selve barne-TV-programmet og fem andre spill. Jentungen har sine favoritter, guttungen sine, men begge er enige om at dette var og er et kult spill.
___________________________________
26. januar. Dagens App: App Store – Smartr Contacts for iPhone

Smartr Contacts er en gratis app til din iPhone som samler alle dine kontakter du har mailet med, knytter kontaktene opp mot dine utvalgte sosiale nettverk, som Facebook, LinkedIn og Twitter. Disse mail-kontoene og de sosiale nettverkene knyttes sammen og gir deg et utrolig lekkert grensesnitt av dine kontakter bestående av bilder, tweets, statistikk over din email-korrespondanse med din kontakt, samt en vegg av disse mailene – raskt å finne frem til gamle mailer med andre ord, og mye, mye mer.Smartr Contacts er utviklet av Xobni (Inbox bakvendt) og var det innstikket som virkelig gjorde min Outlook så bra som den var – den gangen jeg brukte en Windows-basert PC. Smartr Contacts til iPhone bør du definitivt prøve hvis du har mange kontakter og trenger et effektivt verktøy som kobler alle nettverk og kontakter sammen.
Smartr Contacts er utviklet av Xobni (Inbox bakvendt) og var det innstikket som virkelig gjorde min Outlook så bra som den var – den gangen jeg brukte en Windows-basert PC. Smartr Contacts til iPhone bør du definitivt prøve hvis du har mange kontakter og trenger et effektivt verktøy som kobler alle nettverk og kontakter sammen.
___________________________________
20. januar. Dagens App: Gesundheit! HD for iPad on the iTunes App Store

Gesundheit (tysk for helse hvis jeg ikke tar feil) er et fantastisk morsomt og visuelt flott spill for store og små – det er fredag, og da tenker jeg mest på de mindre) om en liten rakker som må rømme fra slemme monstre som invaderer byen hans, samtidig som han må redde vennene sine. For oss «gamle travere» i gaming verden er det ingen ringere enn KONAMI (Commodore 64 anyhttps://itunes.apple.com/us/app/gesundheit/id489995278?mt=12one) som har laget spillet, hvor musikken er helt super, og hele opplevelsen forsterkes med hånd-tegnede figurer.Gesundheit er også tilgjengelig til din Mac via Mac App Store (https://itunes.apple.com/us/app/gesundheit/id489995278?mt=12) og du kan ta en titt på YouTube-videon av Gesundheit her:https://www.youtube.com/watch?v=TU5BWqqAkt0

___________________________________

18. januar. Dagens App: App Store – Discovr Movies – discover new movies

Discovr Movies er en tilsvarende app som Discovr Music – i begge tilfeller vil appen gi deg en visuell anbefaling av tilsvarende, eller sammenfallende filmer/musikk. For Discovr Movies er det film som gjelder, og her vil du kunne browse deg lekkert gjennom filmer, få omtaler, rating, og mye mer. Denne appen er for iPhone og iPad, mens en egen app for Mac-en din kan du laste ned fra Mac App Store.
17. januar. Dagens App: App Store – GPS Bookmarker

GPS Bookmarker er en app jeg har lett lenge etter. Har du ikke vært i en situasjon hvor du feks har kjørt taxi fra en flyplass til et nytt sted du aldri har vært før og kjørt forbi mange steder du gjerne skulle dratt tilbake til?! Det har i alle fall jeg, og mang en gang har jeg ønsket meg en app hvor jeg raskt kan registrere GPS-punktet, slik at jeg enkelt og greit kan finne tilbake til det etterpå. Med GPS Bookmarker kan du nettopp det. Start appen og registrer nye steder når de dukker opp. Legg til notater, en talemelding og bilder om du ønsker det – og overfør dine GPS-koordinater til feks Google kart-appen på din iPhone for å finne veien tilbake til dine registrerte (bookmarka) GPS-punkter.

___________________________________

13. januar. Dagens App: App Store – LiveSocial – for Twitter, Facebook, Newsfeeds

LiveSocial for iPad og iPhone – best på iPad synes jeg – gir deg en live feed av hva som skjer på Facebook, Twitter og via egne definerte RSS-feeds. Blir det stille viser den deg klokken, og du kan direkte fra appen like, RT og kommentere.

___________________________________

11. januar. Dagens App: Vodio for iPad on the iTunes App Store

Vodio er en helt UTROLIG lekker og god app til din iPad. Dette er Flipboard, Zite & Pulse News for video. Sett opp dine kategorier av interesse, link opp din Facebook, Twitter og YouTube-konto (beklager, ingen Google+) og de videone du liker tommelen opp for å få mer av samme innhold senere. Jo mer du bruker Vodio, og jo flinkere du er til å fortelle appen hva du liker – og ikke liker – jo bedre vil Vodio bli for deg. Videoer du liker kan du selvsagt dele – på mail, på Facebook og på Twitter.
10. januar. Dagens App: Mac App Store – Carousel

Instagram blir bare bedre og bedre – ikke minst på bakgrunn av alle tjenestene rundt tjenesten som beriker opplevelsen. Carousel er en Instagram-klient til din Mac. Velg mellom å se en strøm av dine bilder, dine følgeres bilder, basert på hashtags, eller de mest populære – eller fyll opp skjermen din med alle fire strømmer på en gang. Lik, kommenter, følg og delta – det eneste du ikke får gjort er å legge opp nye bilder selv – da må du bla opp telefonen din igjen :)

___________________________________

06. januar. Dagens App: Mac App Store – Echelon: a passive Twitter client

Echelon er en gratis (for øyeblikket) app for din MacBook som gir deg passiv tilgang til Twitter uten at du trenger å være registrert med egen konto. Tast inn et brukernavn eller et ord du vil se hva Twitter-brukere «snakker» om og følg i fred og ro dialogen.For mange som ikke har tatt i bruk Twitter, men som ønsker å se hva andre snakker om selskapet, produktene, tjenestene eller menneskene, er Echelon en flott måte å få rask innsikt – presentert på en veldig enkel og effektiv måte. Anbefales på det sterkeste til alle som vil lytte mer enn å delta.
___________________________________
05. januar. Dagens App: Mac App Store – LanScan

På jakt etter en IP-adresse til en svitsj, bredbåndsruteren din, aksesspunktet, osv, og har glemt hvilken adresse du ga den? LanScan er en veldig enkel, men gjør jobben på en fortreffelig måte – også er appen til Mac’en din gratis også!
___________________________________
04. januar. Dagens App: Timeli for iPad on the iTunes App Store
Jobber du med prosjekter og oppgaver som inkluderer deadlines….Sett opp oppgavene dine frem mot målet og få det lekkert presentert som en Timeline du kan skrive ut, eller sende på epost fra din iPad.