fbpx

Få din egen kalender i postkassa med dine favorittbilder fra Instagram

Calendagram – Lag månedskalender fra Instagram

Få din egen kalender i postkassa med dine favorittbilder fra Instagram

Fikk du ikke den 2012-kalenderen du hadde ønsket deg til jul, eller har du lyst til å gi bort en kalender til familie og venner med dine beste bilder fra Instagram – eller fra dine venners bilder, så kan jeg varmt anbefale deg Calendagram.

Instagram har på kort tid blitt verdens største mobile sosiale nettverk, og vokste med over 2 millioner brukere kun i desember. Jeg har brukt Instagram en god stund nå, og har feks fått laget meg min egen fotobok basert på Instagram bilder (fra Pixel til Papir) og av og til sender jeg mine kjære et ekte postkort via Postagram som jeg har skrevet om tidligere. Skjermspareren min er basert på mine egne og venners Instagram bilder, og jeg bruker flere gode iPad-apper til å browse, like og kommentere andres Instagram bilder.

Din egen kalender på 1-2-3

Calendagram laster du ned som en app – big surprise – til din iPhone, iPod eller iPad. Deretter logger du deg på med ditt Instagram-brukernavn og -passord.

Finn frem til dine 12 bilder som du vil bruke – basert på hver måned i året – og klikk så på Order-knappen

I eksemplet under har jeg valgt ut 5 kopier for en totalpris på 106,85 euro – tilsvarende 830 kroner, eller 166 kroner per kalender. Dette er en veldig god pris, billigere, eller på linje med priser du får fra de mest kjente fotobutikkene her til lands. Forskjellen (vil jeg påstå) er enkelheten og det morsomme ved å velge ut dine – og andre – Instagram-bilder der og da via din iPhone eller iPad – og via samme app, betale for kalenderen rett fra appen – sikkert og trygt via kredittkort – eller som jeg gjorde, via min PayPal-konto.

Jeg har selvsagt testet ut Calendagram selv – bestilte et eks 11. desember i fjor, fikk en epost-bekreftelse to dager senere, og en uke etter hadde jeg kalenderen i postkassen min. Jeg bestilte kun en kalender, og betalte derfor mer per stk. Regningen min inkludert frakt kom på 200 kroner.

Kalenderen måler 20×20 cm, eller 20×40 når du henger den opp på veggen. Kvaliteten på kalenderen er veldig god – og det samme gjelder billedkvaliteten på Instagram-bildene du har valgt, overraskende god kvalitet faktisk.

Calendagram kan jeg varmt anbefale – både til deg selv, men ikke minst som en gave til familie og venner.