fbpx
DJI Mini 3 Pro

Bruke DJI Mini Pro til å filme b-roll?

Når jeg er ute på mine «teknologi og natur»-turer, filmer jeg meg selv ved å sette ut en tripod med et kamera på. Det tar tid. Kanskje det vil fungere bedre å filme seg selv utelukkende med DJIs mini-drone?

Drone til b-roll?

Normalt tar jeg med meg en tripod som jeg fester et kamera på, når jeg er ute på en av mine «teknologi og natur»-turer.

Skal jeg filme meg selv, må jeg først plassere kameraet, sette på opptak, og så gå tilbake til den posisjonen jeg vil filme fra. Med DJI Mini 3 Pro, som kun veier 249 gram, som kan følge meg, som unngår å kollidere med sine omgivelser og som støyer forholdsvis lite, kan kanskje dronen være et glimrende kamera for å filme b-roll med.

FYI: B-roll = supplerende eller alternative opptakssamlinger med hovedfilmen.

 

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Hva tenker du?

Det funker jo bra, selv om det selvsagt tar litt tid å starte opp dronen for hver gang du skal filme et lite b-roll-klipp. I tillegg tar det mye strøm, så det spørs om jeg ikke må kjøpe meg et ekstra batteri i så fall. Jeg tror nok jeg kommer til å gå for begge deler. Dronen i noen tilfeller, tripod-en i andre.