fbpx

Bli med på den store podkast-undersøkelsen

Antall podkaster vokser kraftig, men vokser antall brukere like kraftig, og hvem er det egentlig som lytter på podkaster i Norge i 2016?

«Alle» podkaster om dagen, men hvor mange hører egentlig på en podkast, og hvem er de? Podkasten MediaPuls startet i midten av september, og har siden første episode vokst jevnt og trutt. Gjennom SoundCloud (hvor MediaPuls lastes opp) kan vi se at det er først og fremst folk med iPhone i hovedstaden som hører på – selv om hele Norge er representert. Og tilsvarende har vi hørt fra både Aftenposten og NRK.

Med denne undersøkelsen ønsker vi å finne ut egentlig hvem det er som lytter på podkaster. Om det er forskjell på de yngre kvinnene i Kristiansand og de eldre mannfolka i Finnmark. Hvilke podkaster de lytter på, hvor lenge de synes en podkast-episode bør vare, og hvilke podkast-vaner de har; om det er til og fra jobben, eller på tur med hunden de bruker å lytte på podkaster.

Ikke nødvendigvis representativ, men ….

Vi er klar over at en slik undersøkelse ikke nødvendigvis er representativ, men kanskje den kan bli tett oppimot. Vi ønsker at du som er ung eller eldre, kvinne eller mann, sørlending eller nordlending, student eller leder skal hjelpe oss å bli kjent med deg. For å vite litt mer om hvem du er, hva du hører på, og hva du vil høre mer av – og mindre om. Undersøkelsen består mer eller mindre av flervalgssvar, og tar ikke mange minuttene å fullføre.

 

Får du ikke opp undersøkelsen over (feks på mobil), klikker du her for å åpne opp undersøkelsen hos SurveyMonkey..

På forhånd tusen takk for at du tok deg tid!