fbpx

Besøk # 1,000,000

27. august 2010 lanserte jeg HansPetter.info – 1,200 dager senere har den fått 1,000,000 besøk

Ingen feiring på THE THIEF denne gangen. Ikke er det en stor nyhet i seg selv, annet enn for meg egentlig, men en milepæl er det uansett.

Det tok jo også sin tid. 3 år, 3 måneder og 8 dager for å være nøyaktig. Andre har en million besøkende på en dag. Uansett er jeg selv fornøyd.

1,000,000 kommer ikke på besøk – uansett hvor lang tid det tar – hvis det du skriver «suger». Nå mangler det ikke på de som synes at det jeg skriver «suger«, men heldigvis er det flere som synes jeg tilfører noe positivt i det jeg skriver og formidler.

visitors-hanspetter-info-siden-august-2010

Som under 3 års feiringen av HansPetter.info og markeringen av det nye utseendet så har jeg mange å takke for at HansPetter.info har blitt den bloggen den er i dag. Annonsører som Fanbooster og Glasspaper har annonsert hos meg lenge og gjort det mulig for meg å kjøpe inn gadgets som jeg har skrevet om, sosiale medier-verktøy jeg har testet, lært og skrevet om og diverse annonsekampanjer jeg har kjørt på Facebook, LinkedIn og nå i det siste via Google Adwords.

Stor takk skal ikke minst Cecilie Thunem-Saanum ha, som ikke bare har annonsert lenge på bloggen, men som i tillegg har vært en stor inspirasjonskilde og samtalepartner.

samtaler-meldinger-hanspetter-info

Det har blitt noen samtaler i løpet av tiden som har gått, og «fans» har kommet og gått. I løpet av den tiden jeg har holdt på er det derimot noen jeg bare må få lov til å fremheve litt ekstra – og som jeg vil anbefale alle andre å følge for å bli inspirert av, lære av, diskutere og kanskje også bli kjent med:

Det har blitt mange diskusjoner, de fleste på Twitter, noe vi kan se av statistikken under:

Twitter-diskusjon

Jeg er spent på veien videre. 590 artikler har det blitt. Føler på ingen måte at jeg ikke har mer å skrive om, tvert i mot. Med så mange nye og gode venner som jeg har fått meg i løpet av de siste årene – og med så mye nytt og spennende som ligger og venter på oss, skal det ikke bli vanskelig å finne på noe å skrive om for de neste 3 årene. På ingen måte.

Det er litt morsomt å merke seg hva det er som irriterer og provoserer. Morsomt fordi det er litt komisk hvor sterkt vi identifiserer oss med de nettverkene vi deltar i, eller de enhetene vi bruker for å delta. Har jeg fått meg «uvenner» som følge av bloggen min så har det enten vært fordi jeg har skrevet om Google+ på en måte som Google+-gjengen ikke liker, eller om Android som Android-gjengen ikke setter pris på. Det har også blitt noen diskusjoner rundt de spørsmålene jeg har stilt og undersøkelsene jeg har kjørt. Her har avstanden mellom de positive og negative også vært stor.

Jeg setter pris på en god diskusjon så lenge vi ikke blir usaklige og usmakelige. Det har vært et par personer jeg har måttet «stenge» ute, blokkere eller fjerne, men i det store og hele har jeg ikke mye å klage over. Stikker man hodet frem og stiller provoserende spørsmål får man også regne med at man får provoserende svar tilbake.

Til slutt – tusen takk for at du kom på besøk, og har du først vært innom bloggen min en gang så er sannsynligheten stor for at du har kommet flere ganger også. I alle fall hvis jeg skal tro Google Analytics. Hver gang du er på besøk investerer du rett under 90 sekunder hos meg og i nesten 5 av 10 tilfeller gjør du det via din smarttelefon eller nettbrett.

desktop-nettbrett-smarttelefon

Uansett hvor i Norge du kommer i fra – hvilket kjønn du har, hvor ung eller gammel du er, så setter jeg like stor pris på besøket ditt. Liker du det jeg skriver setter jeg pris på at du viser det, og har du en kommentar til hva jeg skriver er det veldig hyggelig om du tar deg den tiden det tar å skrive noen ord til meg. Jeg gjør mitt beste for å svare alle, men vet at jeg av og til ikke strekker til…

Den første millionen tok over 3 år. Halvparten kom i løpet av 2013.

Jeg tør ikke å spå når jeg kan «feire» den neste millionen – det står og faller på hva jeg skriver og om det jeg skriver faller i smak.

Så enkelt, samtidig så vanskelig.

Sist, men ikke minst er det på sin plass å takke Trond Heggelund og NettCoach. Trond fordi han fikk meg til å se «lyset» og bygge en skikkelig blogg basert på en personlig profil, og NettCoach som tok bloggen over til «neste nivå» når vi i sommer fikk på plass et nytt og responsivt design.

Takk igjen, takk for besøket og håper vi sees i 2014 også.