fbpx

Perfekt tilbehør til kontoret ditt!

Basestasjon med telefonrør for både telefon og nettbrett i ett

Perfekt tilbehør til kontoret ditt!

Med 2,5 millioner smarttelefoner og 1 million nettbrett i Norge vil jeg tro det ikke bare er jeg som har med meg begge deler på jobben. Jeg har flere ganger skrevet om mitt forhold til det tradisjonelle telefonrøret som jeg liker å snakke i – selv om jeg har en mobiltelefon – og det har ikke blitt mindre aktuelt nå etter at jeg skaffet meg Moshi Curve Twin Dobbel basetasjon fra Virex.

Her har jeg nå en enkel basestasjon hvor jeg kan plassere min iPhone og iPad, og via to separate jackplugger kan begge være tilkoblet til telefonrøret. Ringer noen meg inn på Skype eller Facetime på nettbrettet mitt kan jeg plukke opp telefonrøret og snakke med de samtidig som stillingen til basestasjonen gjør det lekkert å bruke for videotelefoni. Ringer noen meg på min iPhone bruker jeg det samme røret igjen til å svare.

Passer til alle smarttelefoner og nettbrett

Moshi Curve Twin Dobbel basestasjon har en ulempe som egentlig blir en fordel. Den har ingen ladetilkobling. Det har de valgt å gjøre slik at enheten kan benyttes uavhengig av hvilket nettbrett eller smarttelefon du måtte bruke – Apple, Samsung, HTC, LG, Huawei, etc. På selve enheten har du en knapp for å mute/unmute lyden, og på telefonrøret har du en liten knapp for å svare og legge på samtalen. Telefonrøret i seg selv er tilkoblet basestasjonen med en jackplugg som kan kobles fra, og tilkobles nettbrettet eller smarttelefonen direkte hvis du vil være «mobil» når du snakker i telefonen din, men vil redusere strålingen en samtale kan gi når du plasserer telefonen din direkte til øret (les:hjernen).

Rydder opp på pulten din

Moshi Curve Twin Dobbel basestasjon ser bra ut på kontoret mitt synes jeg. Den tar ikke mye plass, og hjelper meg å holde pulten mindre rotete ved at to av mine tre tekniske «kjæledegger» plasseres ved siden av hverandre i denne basestasjonen i stedet for at de blir liggende slengt her og der. Kostnaden på 599 kroner bør heller ikke skremme noen. Kjøper du den hos Virex.no og legger til rabattkoden «HansPetter.info» får du i tillegg 10 prosent rabatt!