fbpx

Appolicious er en sosial nettverkstjeneste som via felles venner & interesse kategorier finner de beste appsene til deg

Appolicious finner de beste appsene for deg!

Appolicious er en sosial nettverkstjeneste som via felles venner & interesse-kategorier finner de beste appsene til deg

Det kan ta litt tid å finne de beste appsene blandt 300,000 forskjellige apps å velge imellom til Apple og de 120,000 til Android.

Ja, det finnes en rekke websider og nyhetsmailer man kan lese for å få litt hjelp til å finne de beste appsene, men hvorfor ikke bruke Appolicious appen til å gjøre jobben enda enklere – og ikke minst gøyere :)

Appolicious får du til Android og iOS-produktene dine!

Du kan selvsagt bruke Appolicious uten å legge til venner og søke etter andre, og gå rett på Advisor-valget i menyen for å lese andres omtaler, etc, men det er først når det sosiale media-aspektet taes i bruk at appen kommer til full utnyttelse, og dermed begynner å jobbe for deg – basert på dine interesser…. Denne oversikten kan du enkelt endre underveis, slik at du feks kan redusere kategoriene for å få mer spissa tilbakemelding på hva som er verdt å sjekke ut.

Når du starter opp Appolicious for første gang må du registrere deg – via Facebook hvis du vil – ellers er registreringen uansett en lek. Deretter velger du hva det er du er intr i – kategorier av interessefelt med andre ord. Dette vil være avgjørende for å gi deg råd og tips om andre apps, samt finne andre «venner» som har tilsvarende interesser og som kan gi deg tips om hva som er verdt å laste ned.

Appolicious er gratis, så det er ingen grunn til å ikke teste den ut.

Les mer om Appolicious her https://www.androidapps.com/ for Android, eller last ned Appolicious for dine iOS-produkter her