fbpx
MacBook Air

Apple MacBook Air M2 Midnight Blue – Love at first sight

Det satt langt inne «å bla opp» tusenvis av kroner for en ny laptop. Men «helsetilstanden» til min gamle MacBook Pro gjorde at jeg ikke hadde noe valg. Heldigvis ble det kjærlighet ved første øyeblikk.

Min laptop er min hverdag

Jeg kommer meg ikke langt uten en god laptop. Det være seg til e-post og nettsurfing, diskusjoner i sosiale medier, samtaler i en eller annen chat-løsning, web-møter, men ikke minst til innholdsproduksjon. Og da tenker jeg på alt fra å skrive manus i Google Docs, artikler til HansPetter.info, pressemeldinger og kronikker for mine kunder, presentasjoner, YouTube-videoer og podkast-episoder.

Nå hadde jeg kommet til veis ende med min gamle Apple MacBook Pro 13-tommer fra 2017. En oppgradering var særs nødvendig, og det av mange grunner. Valget mitt endte til slutt på Apple sin MacBook Air M2. Midnatt Blå, med 16 GB minne og 1 TB lagring.

Og det var rett og slett kjærlighet ved første øyeblikk.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker