fbpx

Det var fult hus på gårsdagens seminar hos Centerpoint - her kan du laste ned presentasjonen.

Apple & Apps – Business eller Pleasure

Det var fult hus på seminar hos Centerpoint 4. november – her kan du laste ned presentasjonen.

I regi av Centerpoint holdt jeg et foredrag om Apple og Apps for bedrifter på Buckley’s blues pub i Oslo.

Til tross for store WLAN problemer håper jeg de som møtte opp lærte litt mer om apps og om hvordan iPad og andre digitale fjøler kan gjøre arbeidsdagen mer mobil, mer fleksibel, mer produktiv, mer effektiv – og kanskje også mer gøy.

Jeg synes det uansett var en hyggelig kveld, selv om jeg svettet godt når jeg så at den trådløse kapasiteten forsvant samtidig som pubben fylte seg opp av ca 100 personer som alle hadde med seg PC-er, SmartTelefoner og digitale fjøler. Bredbåndsruteren til Buckleys «knela» flere ganger, så det ble mer presentasjon enn demonstrasjon.

Følg linken under for å laste ned hele presentasjonen – med hyperlinker til alle apps som ble omtalt og alle andre apps som vi ikke rakk å dekke i går kveld.

Apple og Apps – Business eller Pleasure

Truls Tirud har også vært så snill å lagt ut en større versjon av samme presentasjon på sin Dropbox konto, da min utgave ikke støttes av eldre utgaver av Powerpoint. Filen er på 50 MB, men da får du med deg alle Hyperlinkene.

Hvis du kun trenger presentasjonen og hyperlinkene til alle programmene på iTunes ikke er viktig kan du laste ned PDF utgaven her!