fbpx

Facebook er kanskje gratis, men du trenger å kjøpe noen apps for å gjøre siden din skikkelig god.

AppStore for Facebook bedrifts-sider

Facebook er kanskje gratis, men du trenger å kjøpe noen apps for å gjøre siden din skikkelig god.


Det er greit at det er gratis å lage en Facebook-side for bedriften din, men skal du virkelig skille deg ut, tiltrekke deg nye kunder og engasjere dine eksisterende kan det være greit å lage en Facebook-side som også skiller seg ut. Det finnes en rekke apps tilgjengelige for å gi Facebook-siden akkurat den ansiktsoppløftningen du kanskje trenger, og på AppBistro kan du enkelt og oversiktlig surfe deg igjennom alle sammen.

Det finnes nærmere 1,000 forskjellige apps til Facebook; mange er gratis, mange koster litt og noen koster mye.

AppBistro finner du apps som garantert passer til din Facebook-side, for din bedrift, i forhold til hva du ønsker å oppnå.

AppBistro bør du sjekke ut om du ønsker å gjøre deg selv annerledes enn alle andre bedrifter på Facebook.

Sjekk ut feks https://www.facebook.com/hpsmallbusinesshttps://www.facebook.com/redbull, https://www.facebook.com/verizon, https://www.facebook.com/Disney og ikke minst https://www.facebook.com/apple.

Sistnevnte fordi det er viktig for alle selskaper nå å claime sitt navn på Facebook før det er for sent. Med 25 fans/liker/medlemmer eller flere kan du lage enkelt din shortcut slik at det blir lett å finne deg – raskt å søke deg og ditt selskap opp. Det gjør du meget enkelt ved å klikke på URLen her: https://www.facebook.com/username/