fbpx

Cloud-basert løsning for lagring og deling av alle dine filer vokser med rakettfart!

Dropbox vokser med over 500 prosent på ett år

Cloud-basert løsning for lagring og deling av alle dine filer vokser med rakettfart!

Hørt om Dropbox? Hørt om skytjenester? Dropbox er en fantastisk sky-tjeneste for lagring og deling av filer av alle slag, og med App-støtte for iPhone, iPod, iPad, Android og Blackberry, samt en rekke tredjepart apps som virkelig hjelper deg å samle, synkronisere og beholde dine viktige data på ett og samme sted. I tillegg kan du laste ned Dropbox til din Windows-, Linux- eller Mac-baserte PC slik at Dropbox opptrer som hvilken som helst annen mappe på din PC, som automatisk synkroniserer din Dropbox-konto når du legger til nye filer, endrer eller fjerner.

200 nye millioner filer hver dag

Siden januar 2010 har Dropbox økt kundemassen sin med utrolige 525% prosent og har brukere verden over som lagrer over 200 millioner filer hver dag på denne gratis-baserte lagringstjenesten. Over halvparten av Dropbox sin vekst kommer via deres anbefalings-tjeneste som gir kunder 2 GB av gratis lagring når de registrerer seg, og ytterligere 250 MB for hver gang de anbefaler tjenesten videre til nye kunder. Her snakker vi spredningsføring på et høyt nivå, og Dropbox selv har uttalt at de ikke bruker en krone på markedsføring!

Skaff deg markedets raskest voksende lagringstjeneste du også!

Du får som sagt 2 GB gratis lagringsplass når du etablerer en Dropbox konto. Ingen markedsføring, kun gratis lagring av alt av dine filer; fra dokumenter, bilder, musikk og filmer. Dropbox lagrer og deler alt – akkurat som du selv vil. Skaff deg din egen Dropbox-konto i dag ved å klikke her!

Nyttige tredjepart apps

I tillegg til Dropbox-klienten til din Mac eller Windows-baserte PC, bruker jeg selvsagt Dropbox-appen til min iPhone og iPad.

Utover det kan jeg anbefale deg å sjekke ut følgende tredjepart-apps for å optimalisere din Dropbox-tjeneste:

Sjekk ut disse og en rekke flere apps på Dropbox sin egen hjemmeside her!