fbpx

HansPetter.info er 2 år med all time high på alle måter

10,000 Tweets senere og Infografikk av 2012

HansPetter.info er 2 år med all time high på alle måter

Ingen lang og formell feiring, men en liten markering synes jeg er på sin plass.

I stedet for å ramse opp hvor mange artikler jeg har skrevet og hvilke artikler jeg har likt best – eller hvilke som er mest populære, så vil jeg heller benytte anledning til å gi deg en fullstendig innsikt inn i bloggen og nettverkene rundt. Via SproutSocial har jeg satt sammen en infografikk (Infographic) basert på innsikt fra Facebook, Twitter og Google Analytics i perioden 01.01.2012 og frem til min 2 års dag.

Impressions & Expressions

Et av de første tallene du vil se i infografikken er at min aktivitet – hvis vi kan kalle det det – gjennom de sosiale nettverkene som SproutSocial overvåker, har resultert i at nesten 13 millioner mennesker har potensielt blitt eksponert for innholdet mitt. Noen kaller også dette for OTR, eller Opportunity To Read, noe som tradisjonel markedsførere har vært veldig opptatt av når de skal kjøpe reklameplass: «Hvor mange vil potensielt lese det jeg har skrevet, eller få med seg annonsen jeg har kjøpt i avisa di?»

Impressions er i seg selv ganske så uinteressant isolert sett. Det som til syvende og sist er avgjørende for hvorvidt du har «lykkes» med din blogg, nettside, historiefortelling eller hva det måtte være, er hvor mange som har engasjert seg i innholdet ditt – i infografikken kalt Interactions.

Fremover vil garantert markedsførere bli mye mer opptatt av Interactions enn bare Impressions. Historiefortellingen vil bli viktigere enn bare den tradisjonelle markedsføringen og reklamen. Mer om det i andre sammenhenger :)

SproutSocial er et fantastisk godt verktøy for å finne ut hva som fungerer, hvor man er, hva som engasjerer og hvem det er som engasjerer seg i din ditt innhold.

Til slutt vil jeg bare takke deg for at du har besøkt bloggen min, og jeg håper jeg vil fortsatt klare å tilføre deg nok verdi til at du vil komme tilbake, like, dele, kommentere og engasjere deg i det jeg velger å dele via HansPetter.info.

Dette er forøvrig mitt innlegg #430 i løpet av totalt 730 dager bloggen har vært tilgjengelig. Når du leser det her har jeg også passert 10,000 sendte Twitter-meldinger…huff…

 

photo credit: RLHyde via photo pin cc