fbpx

Lær deg hvordan du enkelt og rimelig kan overvåke og måle din sosiale mediasuksess.

Workshop: Vet du hva folk sier om deg?

Lær deg hvordan du enkelt og rimelig kan overvåke og måle din sosiale mediasuksess.

Skal man lykkes med sosiale medier må man følge med på dialogen, og måle hvordan din bedrifts dialog og kommunikasjon mottas.

Sprout Social er et rimelig og brukervennlig verktøy for å overvåke samtalene på Facebook, Twitter, LinkedIn, brukerforum, blogger med mer. Prismessig er Sprout Social også veldig attraktivt, og du kan registrere en 30 dagers prøveversjon gratis, og senere oppgradere til to forskjellige varianter avhengig av hva du trenger;

– 9 dollar for en Go Pro utgave, og

– 49 dollar for en Go Business versjon.

Det eneste du trenger for å bruke Sprout Social er en PC med en web browser og Internett-forbindelse og med et veldig godt grensesnitt så er terskelen lav for å begynne – og ditto lav for å fortsette :)

Bli med på en effektiv og spennende 3 timers workshop som vil raskt få deg på plass – klar til å ta del i den raskt voksende sosiale media utviklingen.

Vær rask med å melde deg på – førstemann til mølla, og kun 12 plasser!

Agenda:

Jeg har brukt Sprout Social i lengre tid selv nå, og vil ta dere igjennom en kort introduksjon til sosiale medier, verktøy og tjenester, dialog og kommunikasjon og hvorfor nettopp Sprout Social er verktøyet som utgjør den viktige forskjellen mellom suksess og ikke.

Dernest vil jeg demonstrere bruken av Sprout Social, ta dere igjennom grensesnittet, funksjonene før vi avslutter kvelden med å sette opp deres egen konto, og så prøve ut noen av funksjonene for å gi dere nødvendig kunnskap og grunnlag til å løfte deres egen sosiale media satsning til det neste nivået.

Les mer om Sprout Social her – fra en tidligere bloggpost om tjenesten – og sjekk gjerne ut Sprout Social her.

PS: Kurset er kansellert grunnet lav påmelding!!