fbpx

Den vakreste RSS-leseren, og med full offline-støtte

Videodemo – The Early Edition 2 til iPad

Den vakreste RSS-leseren, og med full offline-støtte

App Store renner over av apps som lar deg samle nyheter og blogger via RSS-feeds (eller strømmer), men jeg vil påstå at ikke mange gjør det så lekkert og intuitivt som i The Early Edition 2. Jeg har tidligere omtalt The Early Edition – så langt tilbake som i oktober 2010 – som en av mine første apps etter at jeg hadde fått meg iPad. Forskjellene mellom den første- og andre utgaven er store. Designet er virkelig blitt oppgradert og i tillegg har versjon 2 fått støtte for å gi deg nyhetene tilgjengelig i offline modus.

I stedet for å skrive noe mer, så har jeg gjort et lite forsøk på å demonstrere The Early Edition 2 – som koster 35 kroner, men som jeg (personlig) synes er verdt alle kronene, og vel så det.

Ta en kikk på de to videone under, og se selv hva du synes.

Ny favoritt? Eller bruker du en annen app som du synes er enda bedre? I så fall vil jeg gjerne vite om det :)

Glasspapers egen promotion video:

 

Egen video demo: