fbpx

Verdens første Bluetooth-høyttaler med trådløs lading

Luxa2 GroovyW Bluetooth høyttaler kan spille musikken din trådløst, tilkobles via NFC, men kan også lades trådløst via Qi. Også låter den utrolig bra i tillegg!

Ikke før jeg har blitt glad i Luxa2 Groovy Bluetooth-høyttaleren så dukker det opp en ny versjon fra samme selskap. Litt dyrere, men med utrolig mye bedre lyd, design og ikke minst med veldig mange gode og nyttige funksjoner – spesielt hvis du er en Android-bruker.

Bonus: I tillegg kan jeg annonsere at iTing.no som leverer høyttaleren gir deg 10% rabatt – bare fordi du leser HansPetter.info.

Luxa2 GroovyW er ikke som alle andre Bluetooth-høyttalere. Tvert i mot. Dette er – skal vi tro produsenten – verdens første i sitt slag og jeg har vanskelig for å tro at det ikke er sant. La meg forklare nærmere.

Høyttalerens svar på en Swiss Army Knife

Luxa2 GroovyW er en liten høyttaler som gir deg muligheten til å spille av musikken din via Bluetooth eller en kabel. Så langt ikke noe nytt, men der stopper bortimot alle sammenligninger. I tillegg til Bluetooth og kabel, kan du også koble til telefon og nettbrett trådløst via NFC-teknologi, for de som har nettbrett eller smarttelefoner som støtter dette. Har du en Android-telefon kan du også laste ned appen som er utviklet til høyttaleren slik at du kan justere lydbildet, samt at appen også kan brukes som din radio-avspiller. I følge Luxa2, som er produsenten, vil en iOS-versjon dukke opp i løpet av april. Ikke mange som ikke utvikler apper til iOS først, men her er altså unntaket.

luxa2-base-enhetDet som virkelig skiller Luxa2 GroovyW-høyttaleren fra «alle de andre» er derimot muligheten du har til å lade opp høyttaleren trådløst. Via den trådløse lade-teknologien som kalles for Qi, lades høyttaleren enkelt opp ved at du setter den på basen som følger med i pakken. Siden Qi-teknologien er en standard i så måte, er ikke den trådløse ladingen begrenset til kun høyttaleren, men kan også brukes til å lade andre enheter som for eksempel nettbrett og smarttelefoner som støtter Qi. Qi-basen som leveres med har i tillegg et innebygd batteri på 4000 mAh, hvilket betyr at GroovyW-høyttaleren med sin trådløse base er en perfekt enhet å ta meg seg på tur til steder hvor du ikke har en stikkontakt i umiddelbar nærhet.

Det er også et batteri i selve høyttaleren på 2200 mAh, som lover omtrent 10 timers avspilling. Kombinert med batteriet fra base-enheten kan du hygge deg en hel helg uten å måtte lade da den kombinerte batterikapasiteten skal kunne gi deg musikkavspilling i bortimot 30 timer.

luxa2-groovyw-toppenGroovyW-høyttaleren låter også veldig bra, til tross for sin størrelse. Det er en god dybde i bassen og selv på «full guffe» vrenges ikke lyden nevneverdig. Fra toppen av høyttaleren kan du justere volumet, men også velge å besvare innkommende telefonsamtaler. Med NFC og Bluetooth er selvsagt GroovyW en strålende konferansetelefon også med innebygd mikrofon.

Om du ikke ønsker å koble til telefonen via Bluetooth eller NFC, kan du selvsagt koble den til via kabel. Det følger med både USB til mini-USB og 3,5 mm audio kabler for å gi deg maksimal fleksibilitet.

 Funksjonsoversikt:

10% rabatt fordi du leser HansPetter.info

Prisen på Luxa2 GroovyW Bluetooth-høyttaleren er på veiledende 999 kroner fra iTing.no. iTing.no er en god samarbeidspartner og som en trofast leser av HansPetter.info har jeg gleden av å kunne informere deg om at du får 10% rabatt på Luxa2 GroovyW-høyttaleren hvis du skriver HANSPETTER.INFO under øvrig informasjon når du handler. Som om ikke det var nok vil iTing.no gi deg 10% rabatt på ALT du kjøper hos de ved å bruke samme kode!

Det lønner seg å lese HansPetter.info med andre ord!

Sjekk ut Luxa2 GroovyW-høyttaleren og resten av varesortimentet til iTing.no

Disclaimer: iTing.no er en samarbeidspartner og annonserer på HansPetter.info. Omtalen er «ikke kjøpt» av iTing og det er jeg som har forhandlet frem avtalen med iTing.no og ikke omvendt.