fbpx

Veien til suksess

25 gode råd som har vært med meg siden 1995!

Om det er skole- eller arbeidsstart som står for døren så er det alltid kjekt med noen gode råd som kan hjelpe deg på veien mot dine mål. Her er 25 råd – som attpåtil er gratis – som har vært med meg siden jeg klev ut i arbeidslivet en sommer-morgen for over 17 år siden.

Jeg har kun tatt med meg to ting siden jeg begynte å jobbe.

Det har selvsagt vært flere ting, som informasjon, kunnskap, erfaring, venner, kollegaer, relasjoner, opplevelser, etc, etc, men kun to ting har jeg mer eller mindre fysisk tatt med meg fra jeg begynte å jobbe i SCS (i dag Techdata) som teknikker i 1995 og frem til i dag hos Geelmuyden.Kiese hvor jeg nå jobber som rådgiver.

Det ene har vært mobilnummeret mitt 911 95 704, og det andre har altså vært disse 25 rådene. Husker ikke hvor jeg fant de – for jeg fant ikke på de selv – og hvem som opprinnelig har skrevet disse rådene (de var ikke på norsk, så mye husker jeg) vet jeg heller ikke, men jeg synes fortsatt de er like gode – og relevante. Kanskje de kan være til hjelp for deg også.

Veien til suksess

photo credit: Ravages via photopin cc