fbpx
Mavic Air 2

Unboxing DJI Mavic Air 2 Fly More Combo

14. mai plukket jeg opp den helt nye dronen fra DJI, Mavic Air 2. Da hadde jeg solgt de to andre DJI-dronene mine. Mindre, lettere, bedre batterikapasitet og bedre kamera. Den perfekte «følgesvennen» på nye opplevelser. Håper jeg.

DJI Mavic Air 2

Det kinesiske selskapet DJI – som er en forkortelse for Dà-Jiāng Innovations – har tatt «verden med storm» med sine innovative droner. Mavic Air 2 ser ikke ut til å være et unntak. Litt større enn forgjengeren Mavic Air, men mye mindre enn storebroren Mavic 2 Zoom/Pro. Samtidig spekket med fryktelig mye teknologi som går langt utenpå samtlige DJI-droner.

Derfor valgte jeg å selge min Mavic Air og Mavic 2 Zoom, for å kjøpe meg en mindre, men bedre drone, perfekt for mine «teknologi og natur»-turer. Fly More Combo-pakken koster 2,500 kroner mer enn dronen alene (drone + 1 batteri + kontroller), men da får du i tillegg 3 batterier, bæreveske, ladehub, ND-filter og mye mer. Verdien for alt du får med i Fly More Combo-pakken er på nesten 7,000 kroner. Og alt tilleggsutstyr er strengt talt nødvendig også.

Unboxing etter en tur til DJI Oslo

14. mai tok jeg t-banen ned til Stortinget for å plukke opp dronen hos DJIOslo.no.

Dommen «faller» i neste episode av «Oppgradert med Eirik og Hans-Petter«, som kommer ut i midten av juni, som YouTube-video og podkast.