fbpx

Ukens #SjokkBuzz: Mitt livs største sjokk!

Elisabeth holdt på å besvime når hun så hva bilen var lastet med, og Trygg Trafikk kan bekrefte: Har aldri sett noe lignende! VGs sak vil sjokkere en hel verden!

De fleste aviser gjør det – lager «nyheter» som egentlig ikke er nyheter, men som skal generere mange likes, delinger og kommentarer.

Nå har jeg «kastet» meg på buzzingen jeg også, men på en litt annen måte. #SjokkBuzz kommer hver fredag (det er planen) med ukens beste Buzz-nyhet. Målsetningen er at dere bidrar med forslag til hvilke saker som kvalifiserer som ukens #SjokkBuzz – og blir saken din valgt, vil du selvsagt krediteres. Send meg forslaget ditt i kommentarfeltet under – dette kan bli gøy!

«Holdt på å besvime»

VG er først ute i denne spalten, med den sjokkerende nyheten om «Elisabeth som holdt på å besvime, og som opplevde sitt livs største sjokk». Og som ikke det er nok, følger VG opp saken på følgende måte: «Hva tror du denne bilen er lastet med? Diskuter i kommentarfeltet!»

Klikk på bildet for større utgave.

Klikk på bildet for større utgave.

Jeg har med vilje utelatt å linke til VG-saken og kommer ikke til å gjøre det fremover heller…naturlig nok.

#SjokkBonus

Siden det er første gang jeg kjører #SjokkBuzz så ville jeg gi dere en liten bonus, fra gårsdagens TKFN. De har tatt Buzz-nyhetene på kornet, og overført det hele til TV – i form av Dagbladet TV. Beklager litt dårlig kvalitet – filmet det i går kveld fra sofaen med min telefon …. Ha en strålende BuzzHelg.

photo credit: HckySo via photopin cc