fbpx

Twilert er som Google Alerts, men kun for Twitter.

Twilert – så vet du hva folk skriver om deg

Twilert er som Google Alerts, men kun for Twitter.

Bruker du Twitter til å markedsføre virksomheten din? Selv om du ikke gjør det, er det er en stor mulighet for at andre folk snakker om produktene eller merkevaren din, og dette kan det være greit å vite om. Er det noe dere kan gjøre annerledes, bedre, endre på, osv.

Twilert er det enkleste verktøyet jeg har sett som holder deg oppdatert på alt som blir skrevet om deg på Twitter….eller om konkurrentene dine. Du bestemmer. Lag en konto, skriv inn dine søkeord, bestem deg for å få mail daglig, ukentlig eller månedlig, og «that’s it!».

Twitter er enkelt fortalt det samme som Google Alerts, men kun for Twitter. Det her er en veldig enkel tjeneste, så avanserte brukere vil kanskje ha mer. For bedrifter som kanskje ikke er i gang skikkelig på Twitter, eller den sosiale webben for den sakens skyld, så kan det være greit å ha noen verktøy for å i alle fall lytte til den sosiale dialogen. Du kan logge deg på med din Google-eller Twitter-konto, og de ber ikke om mer informasjon fra deg en det.

Hvorvidt du bruker Twitter selv, vil jeg uansett sterkt anbefale deg å bruke ett minutt eller to på å sette opp en konto hos Twilert.com slik at du kan overvåke hva andre skriver om deg!