fbpx

THE THIEF TAR TAK

Fra og med april 2018 stiller THE THIEF med oppgradert takterrasse som gjør Oslo-sommeren enda lenger.

Sommeren nytes selvsagt best ute, men nå får THE THIEF en ny arena. Hotellet blir enda bedre rustet for alt den norske sommeren måtte by på. For med nye glassvegger blir takterrassen på THE THIEF væruavhengig. I tillegg gir det også muligheten for utleie i perioden mellom april og oktober.

 

Med nye glassvegger får vi Oslos råeste restaurant – og event arena. Det blir den perfekte plassen for alle typer events, lunsj, brunch og middager med sin unike beliggenhet og uforglemmelige utsikt. Vi gleder oss til å ønske alle våre gjester velkommen til denne oasen på taket av Oslo, sier Siri Løining, som er Head of Communications på THE THIEF.

 

Unik beliggenhet

Med vår fantastiske beliggenhet og Oslos mest ettertraktede utsikt, vil takterrassen være den ideelle plassen for de fleste typer arrangementer. Nå kan enda flere bli bergtatt av den spektakulære utsikten over hovedstaden og Oslofjorden. Med oppgraderingen vil takterrassen gjøre det mulig med middager for omlag 100 gjester, samt stående mottakelser med servering for opptil 150 gjester.

På takbaren THIEF ROOF BAR vil det også monteres glassvegger, og åpningstidene i årets sesong blir fra midten av april til slutten av september. I denne perioden vil både hotellgjester og besøkende utenfra kunne nyte blant annet snacks og friske sommercocktails laget av Head Bartender, Felice Capasso. THIEF ROOF BAR vil være tilgjengelig for private arrangementer utenom sesong, etter avtale.

THE THIEF

Ny kjøkkensjef

På matsiden er det spennende nyheter. THE THIEFs nye kjøkkensjef David Taylor tilbyr lekne, smakfulle menyer bestående av sesongens beste råvarer. Her vil det bli muligheter for både sittende middager, grillbuffeter og stående mottakelser.

 

THE THIEF

Foto: THE THIEF