fbpx

Test: Novero – The TalkyOne – Bluetooth for bilen

Trolig en av de mest stilige bluetooth-enheter med sitt hvite, minimalistiske utseende

Det beste med Novero TalkyOne – utover lekkert design, veldig god lyd, store taster som gjør den veldig enkel å bruke, bredt funksjonsspekter og en veldig hyggelig pris – er at den er ikke går på kompromiss med sikkerheten din når du kjører. Montert på dashbordet flytter du aldri blikket fra veien når du bruker den – i motsetning til veldig mange andre løsninger som du fester i solskjermen.

Novero – The Talky One

Novero Talky One er en av de flotteste – hvis ikke DET flotteste Bluetooth-settet jeg har testet for bruk i bil. Et lekkert og minimalistisk design, og med en stor – for enkel tilgang – knapp på midten som er enhetens eneste knapp som sådan. Det minimalistiske designet er perfekt for de av oss som ikke ønsker å forholde seg til masse knapper som gjør en masse, og som ikke minst gjør det både farlig å kjøre og vanskelig å bruke.

Novero Talky One leveres med:

Novero Talky One tar ikke mye plass, og lyden er veldig god – klar og tydelig. Den veier ikke mye og er kompatibel med de fleste mobiltelefoner i dag. Talky One støtter også Advanced Audio Distribution Profile i tillegg til at du kan åpne opp mobilens kontaktdatabase slik at TalkyOne kan lese opp hvem som ringer, etc, I tillegg benytter Novero Talky One seg av den nyeste støy- og ekkoreduksjons teknologi, slik at du kan høre- og bli oppfattet tydelig og fri for ekko.

Slik tar du Novero Talky One i bruk

Talky One har en rekkevidde på 10 meter, har 15 timers taletid og slår seg automatisk av etter 10 minutter hvis du oppholder utenfor rekkevidden, noe som gjør at standby-tiden blir ekstra lang. Standard standbytid er oppført til hele 180 timer.

Tekniske spesifikasjoner:

Novero Talky One distribueres av Trend Distribution og kan kjøpes blant annet av nettleverandøren iTrends.no for 1,499 kroner