fbpx

Har du et 3G-USB modem, men ønsker å dele din mobile internettforbindelse med flere, er det her en god løsning!

TEST: Liten og nyttig trådløs bredbåndsruter med 3G

Har du et 3G-USB modem, men ønsker å dele din mobile internettforbindelse med flere, er det her en god løsning!

Vi er en økende kundegruppe – vi som ønsker å bruke 3G-basert bredbånd for å få tilgang til Internett hvor som helst og når som helst. Fra min jobb i Cisco har jeg en 3G-USB adapter fra Telenor jeg kan plugge til min egen datamaskin slik at jeg kan jobbe på farten – der hvor det ikke er en trådløs sone i nærheten. Ulempen er selvsagt at jeg ikke får koblet til mine andre IP-enheter som feks min iPad, og derfor er AirLive sin Traveler3G et kjærkomment produkt.

Her snakker vi om en en bærbar 3G-router som er meget liten, veier tilnærmet ingenting og har et oppladbart batteri, slik at jeg enkelt kan dele Internett-båndbredde til alle mine enheter via 802.11b/g/n trådløst tilkobling – uten å ha en stikkontakt i nærheten, eller en trådløs sone.

Det her er et veldig godt produkt etter min mening – Få med deg resten av testen min på Mobizmag, hvor jeg er fast blogger.