fbpx
topptur

Svakhet for spisse fjelltopper – S3E81

Årets første lørdagsgjest har jeg veldig lenge hatt på blokka for å slå av en prat med. Hun inspirerer meg til å komme meg ut og opp i fjellet hver eneste gang hun legger ut et bilde eller en video på Instagram. Jeg snakker selvsagt om Elisa Røtterud. 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Svak for spisse fjelltopper

Elisa ble rikskjendis for over 20 år siden, da som deltager på Robinson Ekspedisjonen. Siden den gang har hun blant annet jobbet som programleder, journalist og redaktør. I dag driver hun sitt eget innholdsbyrå. Hun er storyteller for Norrøna og ambassadør for blant annet Synsam og Birkenstock. På egen nettside beskriver hun seg selv som svak for spisse fjelltopper, blodsmak i munnen og blondekjoler.

Jeg møtte Elisa for kort tid siden på Mesh i Oslo sentrum, noen få timer før hun skulle ut å reise igjen, for å høre mer om hva som ligger bak denne trangen for å bestige spisse fjelltopper. For å høre mer om hva som skal til for å bli en habil topptur-turist, og for å høre mer om hva man bør ta med seg – av klær, men også av duppedingser.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Og det første jeg måtte spørre om, var hva det var som fikk henne til å forlate jobben som redaktør. Hva det var som fikk henne til å forlate det konforme livet. Hva det er som er målet og formålet med å bestige disse spisse fjelltoppene.

Aktuelle lenker fra episoden

Hans-Petter & Co presenteres av:

Episodens sponsor: