fbpx

Sosiale kunder, online influering, sosiale bedrifter & fremtidens markedsføring !

Store forventninger til re:think vol 2.0

Sosiale kunder, online influering, sosiale bedrifter & fremtidens markedsføring!

Jeg skal innrømme det, jeg er i utgangspunktet ikke sånn VELDIG begeistret for amerikanske foredragsholdere når det kommer til sosiale- og digitale medier. Egentlig når det kommer til fremtiden forøvrig, fordi det så veldig sjeldent stemmer overens med hvordan fremtiden vil se ut …. her til lands. Vi er ikke like «competitive», vi er ikke like fremoverlent og agressive, vi er ikke like innovative – fordi vi har litt sånn jantelov hengende over oss, kombinert med et mye mindre marked, og dermed mindre investorvilje til å skape noe nytt.

Men jeg synes re:think konferansen har vært annerledes, og hadde også gledet meg veldig til å være med på re:think for fire måneder siden, men måtte melde avbud av flere årsaker. I år SKAL jeg være med, av de samme årsakene som jeg har nevnt over – som skulle tilsi at jeg egentlig IKKE burde vært med.

Så hvorfor?

Arnt Eriksen under re:think vol 1.0

Arnt Eriksen under re:think vol 1.0

Sosial forretningsutvikling

Sosiale medier har for alvor begynt å sette sitt preg på hvordan bedrifter utvikler seg rent forretningsmessig – være seg for markedsføringsformål som for rekruttering. Sosiale medier er veldig mye mer enn en Facebook-side og et par URL-formidlinger og et vagt håp om å skape et stort engasjement, uten at man egentlig forstår hvorfor. Om foredragsholderne over holder mål, vil veldig mye av fremtidens bruk av sosiale medier bli belyst i løpet av 29. mars på Folketeateret, og det forhåpentligvis på en måte som «makes sense» og som er relevant og realistisk for oss her på berget!
DERFOR gleder jeg meg til re:think – og håper at forventningene mine blir besvart!
Les mer om re:think konferansen på hjemmesiden deres.