fbpx
kunstig intelligens

Status første halvår 2019 – Episode 38

Salvador Baille og jeg forsøker å oppsummere første halvår 2019 hva gjelder sosiale medier, kunstig intelligens, teknologikrigen mellom USA og Kina, og hvordan Norge er posisjonert for å håndtere digitaliseringen i dag og fremover.

Salvador Baille

I slutten av februar i år møtte jeg Salvador Baille på Aker Brygge for å snakke om teknologi, digitalisering, kunstig intelligens og hvordan dette påvirker oss i det daglige. Salvador er daglig leder i Intelis, hvor han jobber som konsulent og foredragsholder. Han er mildt sagt lidenskapelig opptatt av digitalisering og skriver om innovasjon og forretningsutvikling for E24 i tillegg til at han foreleser om det ved Høgskolen i Østfold.

Status hvert halvår

Salvador og jeg ble enige om å treffes en gang i halvåret — på begynnelsen av et år, og så halvveis inn i året. En samtale hvor vi fårsøker å ta pulsen på hvor vi står – hva som har skjedd – og hva vi tror vil skje i løpet av de neste månedene og fremover.

Nå er vi i ferd med å runde av første halvår av 2019, og derfor møtte jeg Salvador Baile på nytt, for å diskutere disse 4 temaene her:

Disse temaene har jeg delt opp i fire deler – i fire separate podkast-episoder:

Del 1 – teknologiplattformer

Del 2 – kunstig intelligens

Del 3 – teknologikrig

Del 4 – status Norge

 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

 

Aktuelle lenker fra episoden