fbpx
Norgesferie

Spisse fjelltopper til årets Norgesferie – S3E118

Det blir #Norgesferie i år på de fleste av oss. I den anledning har jeg plukket frem min samtale med Elisa Røtterud, som «lever» av å sove i telt og bestige spille fjelltopper. Og som har mange tips til fjellturer i Norge.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Norgesferie 2020

Denne gangen er det duket for en liten reprise. Og det er ikke hvilken som helst reprise jeg snakker om.

Jeg har plukket frem samtalen jeg hadde med Elisa Røtterud – realitydeltageren som ble journalist, redaktør, programleder, og som nå driver sitt eget byrå, er storyteller for Norrøna og bor store deler av året i telt, i sin iver og jakt etter spisse fjelltopper.

Nå som det snart er sommerferie, og sommerens hashtag allerede er bestemt – NorgesFerie – tenkte jeg at det var en perfekt anledning å dra frem samtalen jeg hadde med Elisa Røtterud på tampen av 2019 – lenge før Covid-19, og lenge før det ble hyper-aktuelt for deg og meg å komme oss mer ut i vårt fantastiske land.

Men det første jeg spurte Elisa om, da jeg traff henne på Mesh i Oslo sentrum, bare timer før hun skulle ut på en ny tur, var hva det var som fikk henne til å forlate den tilsynelatende trygge jobben som redaktør og hvor trangen etter å bestige fjelltopper kommer fra.

God fornøyelse.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Aktuelle lenker fra episoden

 

Episodens sponsorer

 

Bilde: Fra Elisa Røtterud sin Instagram-profilElisa Røtterud sin Instagram-profil (med godkjennelse)