fbpx

Tirsdag 18. januar holdt jeg foredrag om Sosiale Medier, og "Hvorfor burde jeg bry meg!"

Sosiale Medier foredrag for Rotary Nord Skedsmo

Tirsdag 18. januar holdt jeg foredrag om Sosiale Medier, og «Hvorfor burde jeg bry meg!»

Sosiale Medier engasjerer – og mobiliserer. Sosiale Medier brer om seg både i privat- og jobbsammenheng, og både på godt og vondt.

Maria Amelie er et godt eksempel på hvordan sosiale medier engasjerer og mobiliserer, men det finnes også faremomenter med sosiale medier vi også må være klar over. Så mange som 400,000 barn under 13 år ser ut til å ha en Facebook profil i Norge, og mange foreldre vet lite eller ingenting om hva barna deres gjør, hvem de snakker med, hva de deler av bilder og annen informasjon. Bedrifter har i større grad begynt å forstå hvilke endringer sosiale medier påvirker i forhold til våre kjøpemønstre, våre krav til en mer personlig dialog med de vi handler av, og hvor stor påvirkning omtale i sosiale medier har – fremfor tradisjonell enveis-basert – og kjøpt markedskommunikasjon har.

Dette og litt til konsentrerte jeg mitt foredrag om, som du også kan se under.

Som takk for foredraget fikk jeg i gave en øks – en avstøpning og en direkte kopi av et orginalt funn som ble gjort her i Sør-Norge. Øksen stammer i fra tiden mellom 950 og 1250 e.Kr, hvilket vil si under vikingtiden eller tidlig middelalder. En prydøks pyntet med et av de eldste kjente riksvåpen i Norge i avstøpningen. Dette var Kong Eirik II Magnussons riksvåpen fra slutten av 1200-tallet, hvor den norske løven er avbildet med en lignende øks.

Tusen takk til Rotary Nord Skedsmo for gaven og for invitasjonen til å holde foredraget for dere.

Si ifra til meg om dere ønsker presentasjonen i sin helhet – med alt av riktige fonter og Look&Feel – så skal jeg sende den til dere.

(enkelte elementer forsvinner i Box.net tjenesten)