fbpx
NFT

Smart eller dumt å investere i NFT-er nå?

Jeg fikk besøk av sosiale medier-eksperten Thomas Moen, for å snakke om blokkjeden, kryptovaluta, NFT-er og  Web 3.0-teknologien. Blant annet for å finne ut om det er «vanlige folks tur» til å investere i morgendagens teknologi i dag.

Non Fungible Tokens

I årets første episode av «Oppgradert med Eirik og Hans-Petter», kom Eirik og jeg litt innom NFT-er. Om Non Fungible Tokens, som Samsung da hadde lagt til rette for i blant annet sine The Frame TV-skjermer. Tanken er at du via NFT, kryptovaluta og blokkjede-teknologien, skal kunne kjøpe deg nye bilder til din Frame-TV.

NFT-bilder til Samsungs The Frame-TV

I Samsung tilfellet skal det visstnok være mulig å kjøpe NFT-bilder uten å måtte gå gjennom den tunge, komplekse og usikre veien det er å skaffe seg både en krypto-lommebok og så kjøpe seg litt kryptovaluta, for så å handle lisensen eller eierskapet over et bilde til din TV. Hvor enkelt det skal bli og når det blir mulig, har Samsung ikke sagt noe om ennå. De sa heller ikke noe om at NFT-er på nåværende tidspunkt mest av alt handler om FOMO, og mest av alt minner om ponzi-svindel og pyramidespill, men at det kan presentere morgendagens måte å handle virtuelle, digitale, uekte, fiktive, falske varer på.

Sistnevnte snakket jeg med Thomas Moen om. Han kjenner nok mange som sosiale medier-eksperten, Facebook-markedsførings-eksperten, blogg-nestoren som kom opp med begrepet rosa-blogger og daglig leder av Moen og Co – som hjelper norske SMB-kunder med å lykkes med Facebook-annonsering, som for eksempel gjennom podkasten “Suksess med Facebook-annonsering”. Men vi skal ikke snakke om Facebook-annonsering, men om NFT-er, kryptovaluta, digitale lommebøker, blokkjeden, osv.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker

Har du tips til saker, gjester og annet relevant innhold for podden, er det bare å sende meg en mail på hpnhansen(a)kommfrem.no.

Bli en BidragsNyterStøtt innholdsproduksjonen min med 15 kroner i måneden via Vipps