fbpx

Slik ser du norsk fotball i utlandet på iPad

Med en norsk VPN konto kan du nyte tippeligaen på din iPad fra utenlandsferien din.

Jeg har tidligere skrevet om PureVPN-tjenesten som gir deg amerikansk IP-adresse slik at du kan se amerikansk TV på din mobiltelefon og iPad fra Norge, men nå ser det ut til at behovet for en tilsvarende norsk tjeneste melder seg i takt med at vi får flere norske TV-apps. Super VPN Service er løsningen for deg!

Mange gode grunner til å kjøpe seg Super VPN Service

Det har dukket opp en rekke gode TV-apps til iPhone og iPad i det siste, og med feks en Samsung Galaxy Tab og andre padder med Flash støtte så vil behovet for en norsk VPN tjeneste være der, hvis du ønsker å nyte norsk TV mens du befinner deg i utlandet.

Unngå Datalagringsdirektivet

Samme løsning kan brukes til å surfe anonymt, og dermed også unngå å bli «overvåket» slik Datalagringsdirektivet vil. Du kan bruke tjenester som Skype i land hvor Skype feks ikke er tillatt, og med en Torrent VPN tjeneste fra Super VPN Service kan du enkelt og effektivt få tilgang til hva som helst uten noen begrensninger på båndbredde eller applikasjonstilgang.

Se norsk TV fra utlandet – eller omvendt

Har du feks lastet ned NRK Nett-TV appen til iPhone så kan du IKKE bruke denne mens du er på feriehytta i Sverige, eller på den årlige sydenturen på Mallorca. Da må du ha en norsk IP-adresse, og det er nettopp her Super VPN Service kan hjelpe deg. Og det samme gjelder med andre TV-apps som feks:

Super VPN Service kan selvsagt også brukes til din PC, være seg Windows, Linux og Mac OS. Har du med deg PC-en på et utenlandsbesøk og har lyst til å se på NRK Nett-TV fra nettet, må du fortsatt ha en norsk IP-adresse. Tilsvarende vil også gjelde hvis du vil se TV2 Sumo på din datamaskin.

Fordeler med Super VPN Service:

SuperVPN-2014