fbpx
Massiv

Slik forbereder du deg til MASSIV

Min tidligere kollega i Cisco, Gunnar Florus, gikk den 350 kilometer lange turen gjennom de fire store fjellområdene Breheimen, Jotunheimen, Skarvheimen og Hardangervidda i sommer. Jeg møtte Gunnar for å høre hvordan han forberedte seg og hvilke produkter han tok med seg på MASSIV, som turen heter.

Garmin for alle «penga»

Gunnar Florus planlegger for det beste, men forbereder seg (noe helt sinnsykt) for det verste. Det er kanskje ikke noe annet å vente av en Cisco-veteran som har jobbet halve livet sitt med cybersikkerhet. Derfor var heller ingenting overlatt til tilfeldigheter da Gunnar sensommeren 2022 gikk MASSIV-turen helt alene.

Jeg møtte Gunnar i begynnelsen av november, på et lite møterom hos Epicenter i Oslo, for å bli både opplyst, informert og inspirert til å gå MASSIV selv. 90 minutters opptak, fordelt på en Apple iPhone 13 Pro Max, en Google Pixel 7 Pro og et Insta360 X3-kamera, ble redigert ned til 31 kompakte minutter.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Note to self: Lyden ble tatt opp med Røde Wireless Go II. Burde ha justert ned db-nivået noe. Koblet ikke til ekstra strøm i form av powerbanks etc, da planen var 30 til 45 minutters innspilling. Nærmere 90 minutter ble klippet ned til 30+. Dessverre gikk jeg tom for både lagringsplass og strøm på et par av kameraene de siste minuttene. Unntaket var Google Pixel 7 Pro :) Planlegg, som sagt, for det beste, men forbered deg på det verste. Det burde jeg også ha gjort. Trøsten er at man lærer så lenge man lever.

Aktuelle lenker: