fbpx

Enkel og gratis CRM løsning husker kontaktene dine for deg.

Skybasert og gratis CRM-løsning

Enkel og gratis CRM løsning husker kontaktene dine for deg.

Det finnes mange selskaper som tilbyr seg å hjelpe deg med å organisere og følge opp dine emailer. Xobni var en av mine favoritter i mitt forrige liv når jeg brukte Windows og Outlook. Jeg har testet ut Threadsy og Gist (som du også kan laste ned som en app til din iPhone) som kombinerer sosiale medier med epost. Av Threadsy og Gist må jeg si at jeg liker Threadsy best.

Fokuset til Etacts er på epost, og oppfølging av eposten som sådan. Tjenesten kan brukes separat via eget browser vindu, eller integrert via en egen plugin i din Gmail. Mens Xobni er veldig Outlook fokusert er Etacts tilsvarende for Gmail. Denne plugin-modulen organiserer alle epostene dine og gir deg et veldig intuitivt og enkelt, men samtidig veldig oversiktlig og effektivt grensesnitt over nylige samtaler, samt all kontaktinformasjon, notater og ikke minst oversikt over samtlige eposter du har hatt med vedkommende. Etacts gir deg også meldinger fra sosiale medier som Facebook, LinkedIn og Twitter i samme grensesnitt.

Individuell CRM

Det beste med etacts kanskje er CRM-tanken. Har du mange kontakter og får mye epost så kan du enkelt sette opp en reminder for når du bør kontakte vedkommende. Bruker du Gmail i jobbsammenheng og ønsker å holde god kontakt med dine kunder så kan du bli påminnet av Etacts når det har gått en bestemt tid for når du bør følge opp kontakten din igjen. Du kan sortere på uleste eposter fra topp kontakter og ned, slik at du slipper å vasse gjennom en stor backlog av mange uviktige eposter, og bare svare på de viktige!

De kontakter du har mest dialog med kan også sorteres. Etacts vil vise deg hvor lenge siden det er du har kontaktet personen, og her vil du som nevnt kunne sette opp en påminnelse på hvor ofte du bør følge opp dialogen.

Etacts er rett og slett et veldig godt verktøy for å proaktivt administrere og utvikle dine kunderelasjoner – enkelt og helt gratis!

Sjekk ut etacts selv her