fbpx
DJI Mavic

Saramonic mikrofon til DJI Osmo Pocket og nye ND-filter til DJI Mavic Air 2

Teknologi og natur: Jeg tok meg en tur alene til Kopperhaugtjern for å teste ut ny mikrofon og nye, polariserte filter til DJI Mavic Air 2. 

Teknologi som en unnskyldning for å komme seg ut i naturen

I midten av april skrev jeg at jeg brukte teknologi som en god unnskyldning for å komme meg ut på tur. Ut i naturen. Siden den gang har det blitt noen turer på meg. Hver gang jeg stikker ut, har jeg som mål å teste ut noe nytt.

Helst noe som har med teknologi å gjøre. Av og til for å teste ut nytt tur-utstyr også, for «gudene skal vite» at det jeg hadde fra før av, vare både gammelt og slitent.

Drone og vlogg

God lyd er viktig. Og det håndholdte video-kameraet fra DJI – Osmo Pocket – hadde lenge ligget i skuffen, fordi jeg syntes det manglet et par ting. Blant annet muligheten for ekstern mikrofon. Det jeg ikke visste, var at det hadde blitt tilgjengelig. Etter en tur innom Foto.no, hadde jeg nå fått på plass en god ekstern mikrofon, utstyrt med en «dead cat» for å fjerne bakgrunnstøy.

I tillegg hadde jeg skaffet meg nye ND-filtere til min nyinnkjøpte drone, DJI Mavic Air 2, som jeg ville teste under litt dårligere solforhold.

Kopperhaugtjern ute i Sørkedalen

Halv ti en tirsdag kveld, parkerte jeg bilen ute i Sørkedalen, for å ta meg en telttur alene på Kopperhaugtjern, like ved Kobberhaughytta.

Teknologi og natur

På min YouTube-kanal har jeg nå opprettet en egen spilleliste for «disse turene». Teknologi og natur. Ta gjerne en kikk. Har du (gode) forslag på steder jeg bør besøke for å ta bilder og video, setter jeg veldig pris på en kommentar. Og skulle du ønske å hyre meg inn for å lage en video fra ditt sted, fra din hytte eller resort, er det bare å sende meg en melding.

God (teknologi)tur.