fbpx
smarthus

Samsung viser teknologien som former fremtidens påloggede hjem

Under IFA-messen i Berlin viste Samsung teknologien som former fremtidens påloggete hjem. Med stor satsning på blant annet kunstig intelligens og tingenes internett, tar Samsung ytterligere et steg mot sin langsiktige visjon om å tilby teknologi som forenkler, underholder og forbedrer forbrukernes liv og hverdag.

Fremtidens innovasjon i hjemmet

Det moderne liv stiller høye krav til teknologien der husholdsningsapparater fungerer som assistenter med flere funksjoner enn tidligere. Samsung møter forbrukernes etterspørsel med et utvalg av avanserte AI- og IoT-løsninger.

Bruk kjøleskapet til å styre andre enheter …. med stemmen din

Family Hub-kjøleskapet har en stor skjerm med kontrollpanel som gjør det mulig å styre tilkoblede enheter, inklusivt enheter fra tredjeparter. Bixby og stemmegjenkjenning gir forbrukerne skreddersydd og personlig informasjon. Med Family Hubs Meal Planner kan familien planlegge måltider og få anbefalt oppskrifter.

 

 

Smartovnen Dual Cook Flex

Ovnen Dual Cook Flex forenkler matlaging og kostbehov. Med en fleksibel dør og dual cook-funksjon kan hvert familiemedlem få dekket sitt behov. Med matlagingsguiden får du anbefalinger om hvilke av stekeovnene som skal tas i bruk basert på ingredienser og type matlaging.

Smartvaskemaskinen Quick Drive

Den moderne vaskemaskinen Quick Drive kan vaske klærne på halve tiden, uten at det går ut over resultatet. Dessuten brukes AI teknologi, for eksempel Q-ratorsystemet, for å gjøre det enklere å vaske riktig og effektivt. Samtidig minimerer Laundry Planner tiden ytterligere ved å tillate brukeren og starte og stoppe vasken som ønsket.