fbpx
Forklart

Riktig å teste ut annonsørinnhold – Episode 62

Podkasten Forklart starter med annonsørinnhold. Det er det ikke alle som liker. Microsoft lager bot som gjør det enklere å spre falske nyheter og Facebooks kryptovaluta fortsetter å møte motstand.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

Forklart annonsørinnhold

Hver uke har sine respektive «snakkiser«, og denne uken har på mange måter handlet om Schibsted, Aftenposten, Forklart og Equinor. Kort fortalt om podkasten Forklart fra Aftenposten, som i ett år har blitt sendt mandag til fredag som et rent redaksjonelt produkt, men som fra og med førstkommende lørdag – og de neste 6 lørdagene – vil komme med en ekstra episode, som da er et rent kommersielt produkt.

En annonsør-episode, levert av Equinor og Schibsted Brand Studios. En native episode. Det mener mange er både uhørt, flaut, feil og ubegripelig. Og her mener jeg det helt motsatte.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Microsoft har utviklet en kunstig intelligens-bot som kan bidra til spredning av falske nyheter

Microsoft har utviklet en kunstig intelligens-bot som er designet for å drive trafikk tilbake til publisister ved å generere kommentarer som skal bli fanget opp av søkemotorene, som blant annet Google.Verktøyet, som går under navnet DeepCom, er en åpen kildekode-algoritme, som hvem som helst kan laste ned fra Github – som Microsoft også eier – og implementere på sin egen side.

Øvrige saker:

Aktuelle lenker fra episoden

Episodens sponsorer