fbpx
retaildød

Retaildød og arbeidsledige Rema 1000-ansatte

Salvador Baille er daglig leder i intelis hvor han jobber som konsulent og foredragsholder. Han blogger og skriver om innovasjon og forretningsutvikling for E24 og foreleser om det ved Høgskolen i Østfold. Han er min gjest i «Hans-Petter & Co».

Hvor mye vet vi om hva som kommer? Hvordan kunstig intelligens og digitalisering vil påvirke oss her i Norge og som en del av en stadig mindre verden? I hvilken grad kan vi stole på at våre politikere har tilstrekkelig kunnskap til å ta de rette beslutningene for oss? Eller at mediene skriver om det som virkelig er viktig og ikke bare det som gir klikk?

Digital transformasjon

Torsdag 14. februar møtte jeg Salvador Baille for første gang. Ansikt til ansikt. På Albert Bistro på Aker Brygge (#IkkeSponset). Salvador Baille er opprinnelig fra Spania, men har bodd store deler av sitt liv i Norge, hvor han – utover å snakke om teknologi og innovasjon på Shifter sin podkast – er daglig leder i Intelis, konsulent og foredragsholder, blogger og spaltist for E24 og foreleser innen innovasjon og forretningsutvikling ved Høgskolen i Østfold.

Del 1 og 2

Det som egentlig var tenkt å være en samtale på mellom 10 og 15 minutter, utviklet seg til en mye lengre samtale og diskusjon om implikasjoner, utfordringer og muligheter med digitaliseringen. Jeg ville ikke «cut it short», og valgte derfor å splitte opp samtalen i to deler.

 

 

 

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet:

 

Bilde: Fra SalvadorBaille.com