fbpx

Med Qik Video Pro får du ikke bare en video app, men fantastiske tjenester og muligheter i tillegg.

Denne video appen er rett og slett den beste……

Med Qik Video Pro får du ikke bare en video app, men fantastiske tjenester og muligheter i tillegg.

Av og til er det vanskelig å sette ord på ting, og jeg har vanskeligheter med å overføre min entusiasme for Qik Video Pro appen, for den er bare så utrolig bra – ikke bare appen alene, men også alle tilleggs-tjenestene leverer!

Videofilming på iPhone og andre Smarttelefoner «tar helt av» som mange vil sagt, og vi deler videosnutter i stor skala også.

Et bilde sier mer enn 1000 ord, men en video legger til en helt ny dimensjon til opplevelsen – og i bedriftssammenheng gjør også video magi i forhold til å redusere avstanden mellom avsender og mottager.

Qik Video Pro i et nøtteskal:

Video appen er tilgjengelig til både iPhone og Android brukere – og i følge selskapet selv så vil Qik faktisk komme pre-installert på Samsung Galaxy Tab fremover, så dette er en seriøs app – levert av en seriøs utvikler – underbygget med helt fantastiske web-baserte tjenester – med live video streaming som prikken over i-en.

Sosial Video

Mens videofunksjonen på iPhone gir deg mulighet til å maile, MMSe og YouTube filmen i etterkant, så tar Qik Video pro tjenestene flere hakk videre – og inkluderer det som er (nesten) av delingstjenester.

Du kan selvsagt flytte videon din over til camera rollen også – slik at du kan MMSe den – hvis ingen av delingsfunksjonene er aktuelle. På privatbasis er kanskje dette mest aktuelt, men i bedriftssammenheng så ønsker du primært å dele via nettet – med utvalgte tjenester avhengig av din egen sosiale media profil.

Du kan enten legge til tittel på video opptaket ditt før du laster det opp til din egen Qik.com hjemmeside – min er feks https://qik.com/hpnhansen – evnt gå inn på hjemmesiden etterpå for å endre tittel, legge til beskrivelse, kommentarer, tags osv – og så linke, embedde, dele eller hva du vil med videon din mot andre web-tjenester i etterkant. Qik Video Pro er ikke bare en App til din telefon, men en komplett opplevelses-plattform…..og her kommer vi inn på et par andre goodies:

Egen hjemmeside

Du kan enkelt registrere en egen hjemmeside – gratis – via Facebook eller Twitter kontoen din – evnt lage en egen konto.

Qik-hjemmesiden er også veldig oversiktlig og enkel å bruke – enkel å dele, kommentere, osv – som en sosial nettverkstjeneste i seg selv.

Dette verktøyet har jeg forelsket meg i fullstending, selv om det er TO mangler i dag som jeg håper utviklerene snart vil komme med en løsning på:

Qik Video Pro kan lastes ned her via iTunes for iPhone4 eller siste generasjon iPod, eller rett ned på telefonen din via QR-koden her (samme som øverst på siden). Har du ikke en QR-kode leser kan jeg anbefale deg å laste ned QR Code Reader gratis via iTunes her!