fbpx
innovasjon

Posten + Coop = Sant – S3E108

Til tross for sine snart 400 år lange historie, er Posten fortsatt et av Norges mest innovative selskaper. Nå går de sammen med Coop for å levere matvarer hjem til oss under koronakrisen. Jeg har fått besøk av Alexander Haneng, som er selskapets leder for digital innovasjon.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet AcastApple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotify og Google Podcasts.

Episodens innslag:

Gjest denne gangen er Alexander Haneng. Ekspert på innovasjon, digitalisering og netthandel – og direktør for Digital Innovasjon i Posten og Bring. Alexander har blant annet bakgrunn fra Making Waves, og Geta hvor han var Chief Operational Officer. I tillegg er han initiativtaker til DigitalBar.

I denne episoden her skal det handle om det Alexander er ekspert på; innovasjon, digitalisering og netthandel. Før, underveis og etter koronakrisen.

Og siden vi befinner oss midt i koronakrisen, eller kanskje bare slutten på starten, så begynner vi samtalen der – hva er de største forskjellene på Posten nå i dag, vs før “viruset kom og tok oss”

God fornøyelse.

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker fra episoden

 

Episodens sponsorer