fbpx

Skriver du en omtale til HansPetter.info appen til iPhone kan du vinne en Portable Speaker SP210 fra DIFRNCE!

Vinneren er kåret! Vinn en komptakt og lekker høytaler

Omtaler du HansPetter.info-appen til iPhone kan du vinne en Portable Speaker SP210 fra DIFRNCE!

Gratulerer Kenneth Jensen – høytaleren blir sendt til deg i posten i løpet av de nærmeste dagene, så fort du har sendt meg din adresse på hpnhansen@gmail.com!

I slutten av februar lanserte jeg HansPetter.info-bloggen som en egen iPhone app. Siden den gang har flere hundre lastet den ned, og du er sikkert en av de!

For kort tid siden kom det også en oppdatering av appen, med bla flere sosiale-tjenester. Takker alle sammen for all feedback så langt, og ja – Instapaper/ReadLater er på kartet, og jeg håper teamet bak AppMakr.com (som er utviklertjenesten jeg har brukt for å lage appen min) er på vei med å legge til denne funksjonen.

DIFRNCE SP210 – hvis du omtaler appen min

Frem mot fredag 20. mai vil du kunne skrive en kort omtale om HansPetter.info appen og være med i trekningen av en kompakt og bærbar høytaler for din MP3-spiller, digitale fjøl eller PC.

Jeg vil trekke ut en vinner – ikke basert på omtalen som sådan, men trekke ut et tall ved hjelp av iPhone appen Random #

God som dårlig omtale, jeg setter pris på all tilbakemelding :)

DIFRNCE SP210 er veldig lett å ta med seg med sine beskjedne mål på 210x50x60m og en vekt på 300 gram. USB-kabel og 3.5mm lydkabel følger også med. Høytaleren har en veil pris på 399 kroner!

Tusen takk til Trend Distribution som har sponset denne konkurransen!

Har du ikke lastet med appen min kan du gjøre det ved å klikke på linken her, eller bruke feks QR-code reader appen for iPhone for å laste den direkte ned til telefonen din via QR koden her: