fbpx

Nå kan du kjøpe Spectacles i Norge

Snapchats solbriller Spectacles har frem til nå kun vært tilgjengelige i USA, men nå er brillene (endelig) tilgjengelige i Norge. Akkurat i tide til sommerferien.

Da jeg kjøpte mine Spectacles i desember 2016, måtte jeg ty til Ebay. Snap gjorde brillene svært utilgjengelige via «pop up» kiosk-automater som dukket opp uten forvarsel. Og forsvant igjen til neste lokasjon 24 timer senere. De få «heldige» som fikk tak i et par Spectacles, solgte de gjerne videre via Ebay etterpå. Og tjente gode penger på det. Mitt par kostet etter at frakt og toll var inkludert nærmere 4,000 kroner. Nå får du kjøpt de samme brillene til godt under halvparten.

Hør også: Vi diskuterer Spectacles i desember 2016 – Kult eller krise? (MediaPuls 31:45 minutter ut i episoden)

Snap har nemlig åpnet opp for Europa og Norge. Fra og med juni kan du kjøpe ditt eget Spectacles-par via Snap sin nettside. Årsaken er nok veldig enkel; Snap trenger pengene!

For Norge og resten av Skandinavia blir det nettsiden til Snap som gjelder, men for kunder som oppholder seg i England, Frankrike, Tyskland, Spania eller Italia i løpet av sommeren, så kan du «ramle» over en av deres «pop up» kiosker.

Solbriller med videokamera

Spectacles er ikke noe annet enn et par solbriller som inneholder to små video-kameraer.

Du kan filme små video-klipp på inntil 30 sekunder som via blåtann eller WiFi overføres til din smarttelefon, slik at du kan legge det ut på Snapchat. Filmene er sirkulære, slik at du kan se video-klippene både vertikalt og horisontalt, og via Snapchat-appen kan du legge til tekst og andre grafiske elementer slik du gjør med dine øvrige snaps.

Prisen for et par Spectacles er 149,99 Euro – tilsvarende 1425 norske kroner.

I tillegg kommer frakt og toll.

Litt «morsomt» å registrere er at du kan betale med Apple Pay.

Kommer du til å kjøpe deg Spectalces til årets sommerferie?