fbpx

Nå kan alle ledere jobbe en dag hos Google

Google ansatte opplever at teknologien fungerer bedre på jobb enn hjemme. Derfor inviterer Google nå norske ledere til å jobbe en dag for å oppleve det samme.

Google har verdens mest moderne arbeidsmiljø. Dette hevder Google bidrar i stor grad til at de år etter år blir kåret til selskapet med verdens høyeste innovasjonstakt. Nå inviteter Google Norge norske arbeidslivsledere til å jobbe en dag hos Google for å oppleve hvordan moderne teknologi bidrar til å øke trivsel, og dermed også effektivitet og produktivitet.

En dag i Google – Prøv deg som Google-ansatt

Slik starter invitasjonen på Googles egen hjemmeside for kampanjeinitiativet «Google for Work Norge». Initiativet er like enkelt som det er genialt – Google ønsker å vise norske bedrifter hvordan det er å jobbe på en moderne måte, og vil derfor invitere norske ledere – sammen med deres kollegaer, til Google sine kontorer i Oslo, for å prøve seg som «Google-ansatte» for en dag.


Bak initiativet står Christopher Conradi, som er leder for Google for Work i Norge, og på hjemmesiden endagigoogle.no kan du lese mer om konseptet, agenda for dagen, samt registrere deg som «Google-ansatt for en dag».

Galskap å ikke «slå til»

Spør du meg er det galskap å ikke søke på en slik «jobb«. Både du som leder og dine kollegaer får gratis innpass i et av verdens mest innovative og spennende selskaper. Dette må vel være et av de mer åpenbare «investeringene» alle ledere bør foreta seg. På hjemmesiden etterspør Google spesielt HR-direktører, forretningsledere, toppsjefer og markedsdirektører.

Her er det ikke noe å tenke på…tenker jeg. Om du som leser det er en toppleder er det bare å «søke» på jobben her, og er du ikke en leder, burde du videresende «jobbsøknaden» til sjefen din med det samme, for her tror jeg det kommer til å bli kamp om «stillingen«.

Kommer du til å søke?

photo credit: eric.langhorst via photopin cc