fbpx
Pixel

Nå får Apple og Samsung konkurranse fra Google – Pixel er tilgjengelig i Norge

Under Googles «Made by Google´22» arrangement, som ble holdt verden over 6. oktober, inkludert hos Google i Norge, kunne giganten avsløre at Pixel (endelig) kommer til Norge fra og med 13. oktober. Men ingen Pixel Watch.

Google sine smarttelefoner har i mange år fått ekstremt gode tilbakemeldinger på kameraer, batterikapasitet, skjerm og generell brukeropplevelse. I et marked, som i stor grad domineres av Apple og Samsung, er det ekstra kult at Google endelig vil slippe løs deres Pixel-telefoner i Norge.

Pixel 7 og 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro er slanke, sofistikerte og slitesterke. Aluminiumskroppen til begge telefonene er laget av 100 prosent resirkulerbart materiale.

Med en 6,3-tommers skjerm og smale rammer er Pixel 7 mer kompakt enn Pixel 6, og kommer med flere funksjoner og forbedringer i en mindre størrelse. Den nye sandblåste aluminiumen føles silkemyk i hånden (skal vi tro Google) og er tilgjengelig i tre farger for å passe enhver smak: Snow, Obsidian og Lemongrass.

Pixel 7 Pro har en skjerm på 6,7-tommer som gir en oppslukende opplevelse, en vakker polert aluminiumsramme og en kamerastripe som komplementerer de tre fargevalgene: Snow, Obsidian og en ny Hazel-farge.

Øretelefonene blir også tilgjengelige

Drevet av neste generasjon Tensor G2-prosessor står Android 13, Pixel 7 and Pixel 7 Pro i sentrum av Google sin stadig voksende produktportefølje, som også inkluderer ørepropper. Både Pixel Buds A-serien og Pixel Buds Pro blir nå tilgjengelig i Norge. Alle produktene fungerer sammen for å tilby den hjelpsomheten folk forventer av Google.

Pixel 7 og 7 Pro kan forhåndsbestilles fra og med 6. oktober for henholdsvis 6.990,- og 9.400,- fra blant annet Google Store, og vil bli tilgjengelige fra og med 13. oktober. Pixel Buds Pro blir tilgjengelig samtidig og vil koste 2.399,-.

De siste dagene har Google også lagt til deres helt nye Google Wifi-løsning, som nå også har støtte for 6E for mye større rekkevidde og hastighet. Du kan også forhåndsbestille Pixel 6a og Pixel Buds A-Series.

Savner Pixel klokka og nettbrettet

Under Google-eventet ble også den nye Pixel smartklokken og nettbrettet lansert, noe jeg selvsagt hadde håpet på også ville bli tilgjengelig for det norske markedet, men den gang ei. Det hadde gjort økosystemet mye bedre.

Pixel

I det minste håper jeg at Googles lansering av eget nettbrett kan bety at de faktisk gjør en innsats for å gjøre brukeropplevelsen bedre.