fbpx

#MediaPuls – Skeptisk til DAB og bekymret for fremtiden

Hva skal vi egentlig med DAB? Burde vi frykte fremtiden? Vil Facebook ta over verden, og kommer Twitter til å forsvinne?

I episode 27 av MediaPuls diskuterer Marius og Hans-Petter de utfordringer det norske arbeidslivet står ovenfor som følge av den teknologiske utviklingen. Facebook har fridd til hele mediebransjen med både Instant Articles og Canvas Ads – og sannelig har de ikke fått seg et eget kontor i Oslo også. Samtidig sliter Twitter med å overleve. Marius tror ikke på DAB-radioen, og har tatt seg en tur ut blant «folk flest» for å sjekke DAB-temperaturen.

Alle podkaster om dagen, og MediaPuls vokser raskt i et voksende marked. Antall ukentlige lyttere er doblet fra desember til januar. Nå begynner vi å nærme oss 4,000 lyttere i uken – og de er fra hele Norge. Tusen takk!

Arbeiderpartiet var det første partiet ute med podkast. Nå har høyre kommet etter. Frem til nå har podkastene fra mediehus vært dominert av de største, men nå begynner de lokale mediehusene også å røre på seg. Budstikka er nå på banen med sportspodden TobCastI tillegg dukket det opp noe helt nytt innen podkasting i løpet av uken; PodWalk

Dette – og mye mer i dagens episode. Stikkord: IKT-Norge. Og hvorfor forstår du først når du har hørt gjennom hele episoden.

Her har du et lite utsnitt fra episode 27

Lytt på MediaPuls via SoundCloud eller iTunes!

Nyttige lenker fra ukens episode:

Takk for at du lytter til MediaPuls. Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

photo credit: L1070333 via photopin (license)