fbpx

#MediaPuls – Ingen grunn til å juble (ennå) for flere abonnenter

Mediehusene feirer rekordmange abonnenter, men er det egentlig noe å feire, spør Marius Karlsen i denne episoden av MediaPuls.

Denne episoden handler om mediehus som feirer økning i antall abonnenter. Mediehusene får nullmoms for digitale nyheter, men ikke for enkeltartikler, og vi lurer på om det gjør noe. Facebook gjør nye endringer i feeden, og tilrettelegger mer for live video. Facebook har også lansert et nytt reklameverktøy for bedrifter, de slipper til nye kunder til Facebook @ Work, og vil slippe publisister til Facebook Messenger. Dagens episode av MediaPuls vil med andre ord handle mye om Facebook, men også litt om Hotel Cæsar….

Abonner på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn Radio eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Nyttige lenker fra ukens episode:

– Hør intervjuet med René Svendsen på MediaPuls.no, hvor han forteller om hva Fredrikstad Blad har gjort, og hvordan de skal få ⅔ av inntektene fra brukerbetaling om få år.

Takk for at du lytter til MediaPuls

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Setter du pris på MediaPuls?

Har du lyst til å være en Patreon av MediaPuls? En støttespiller og en sponsor? Vi ber ikke på våre knær, og vi truer ikke med å legge ned MediaPuls hvis vi ikke får betalt for jobben vi gjør, men har du lyst til å være med å støtte MediaPuls litt økonomisk, så hadde vi satt veldig stor pris på det.

Patreon er en crowdfunding plattform, og her kan du sponse akkurat som du vil. Med et stort eller lite engangsbeløp, eller via et fast beløp hver måned. Vi gir deg da et valg fra 1 til 50 dollar per måned, og skulle du sponse MediaPuls med så mye som 50 dollar, så skal du få noe igjen for det også. Foruten en god klem om vi skulle være så heldig å treffe på deg, så vil vi også personlig takke deg på Facebook og i podkasten vår. Og siden du er så rå og raus, vil vi også sende deg din egen MediaPuls-kaffekopp, slik at du kan nyte MediaPuls både i øret og i munn.

For å bli en Patreon av MediaPuls kan du klikke her.